Streete Milana - Muški stil tjedna mode - Dan 4

Anonim

Milanskog tjedna mode pokriva se u suradnji s Peroniom glavni urednik D'Marge Luc Wiesman, koji je trenutno u Milanu. Slijedite dnevnu akciju upravo ovdje #PeroniStyle

Kako se muška odjeća pokazuje zamotana za drugu proljetnu / ljetnu sezonu, na ulici - od muškaraca i žena - izgleda cool, ulijevo kroz glavne trgove . Milanski muškarci su nosili svoje najbolje nedjelje, s oštrim plavim odijelima koji su prošarani tankim, bijelim prugama ili bijelim platnenim odijelima s plavim crtama. Drugi su izgledali na čokoladnim dvostrukim odijelima od kožnih mokasina; crna t-košulja koja podupire lakše, više casual fit od jakne.

Ali casual jakna - bilo bombaš, automobil, Harrington ili biciklist - bio je zvijezda izvođača. Jednostavno u kombinaciji s običnom čizmom ili otvorenom jaknom košulju, jakna je bila funkcionalna komada od kože, trapera ili antilopa, kao i više sportskih nadahnutih najlonskih jaknića koji su čak dolazili s golemim mrljama.

Jedna stvar vrijedna spomena je pojava veza na casual jakne i blazers - od florals do leptira do orijentalni zmajevi. Izgled je prošao posljednjih dana na pisti, a sada se polako pojavljuje na ulici.

Bit će to ponovno otkriti sljedeći put kada budemo u gradu. Došao si, Milano!

Kliknite kroz slideshow za najbolji izgled, 4. dan Milanskog tjedna mode.

Trebate više inspiracije?

RELATED: Milanski modni tjedan Street Style - Dan 1
RELATED: Modna revija Milenijskog tjedna mode - 2. dan
RELATED: Milanov modni tjedan Street Style - 3. dan

1/30

2/30

3/30

Zanimljivi Članci

Vodič za nadahnuće: 50 načina da nosi plavu odijelu

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Lewis Hamilton, Hugh Jackman i Ansel Elgort

Lauren Engel i prijatelji dolje ispod za časopis C-Heads

Predstavljamo Jess Lee Buchanan za Gloutir Magazine