Zapanjujuće slavne osobe koje su dostojne statusa supruge

Anonim

Pronalaženje žene dostojne hvaljene 'materijalne supruge' status nije jednostavan zadatak u današnjem svijetu trenutnog zadovoljenja.

Uz ometanje online dating, beskrajne igre uma i uobičajena očekivanja koja dolaze s kovanje dugog i trajnog odnosa koji ne završava u "Eddie. HALF! ", Pronalaženje prave žene da stari s teže nego ikad.

Nemoguće, međutim, nije. Bez obzira na to je li to mozak, ljepotica, talent, karizma ili sposobnost razbijanja magarca na više načina, to su zapanjujuće slavne osobe za koje smatramo dostojni nedostižne supruge.

Alexandra Daddario

Alexandra Daddario već je od šesnaestogodišnjeg glumačke scenske scene, ali tek nakon njezine nedavne uloge kao ubrzane Baywatchove bebe suprotno Zac Efronu, ona je doista učinila njezinu marku zajedno s piercing plavim očima koje bi te mogle rastopiti.

Žena-moći? Apsolutno. Iako ćete morati dobiti dozvolu ovog oca glumice na zemlji, koja je također bivša šefica NYPD-ove protuterorističke jedinice. Pa da, vjerojatno je zapalila toplinu.

Amanda Cerny

Kao i kod većine suvremenih slavnih osoba, Cerny je zaradio svoje prelijepe slavne osobe putem viralnih videa društvenih medija i Vinesa. Njezin komični trenutak je besprijekoran, često razrađujući apsurdnosti suvremenih odnosa dana, prijateljstva i fade zajedno sa svim svojim (pretjeranim) zamkama. Ako vodi vlastitu tvrtku za talent i ima 17.1 milijuna navijača na Instagramu nije dovoljno da vas uvjeri u status žene, ima i slatki kormilar.

Tinashe

Podzemni hip-hop i RnB pjevač porastao je na slavu kada je izdala dva mixtapa koje je stvorila u svom kućnom studiju. Ti su napori zajedno sa svojim glatkim vokalima bili dovoljni da bi stekli svoje priznanje iz svih krajeva prije nego što se presele na dobitak najboljeg novog umjetnika na BET nagradama. Od tada je surađivala s Tomom Hanksom, Calvin Harris i očvrsnula se kao respektabilna pop zvijezda s više ritma od Rolpha Harrisa s komadom kartona.

Rita Ora

Britanska pjevačica i glumica Rita Ora ima mnogo talenata kao i ona karizmom. Nakon što je obradio svoj posao u očevu pubu tijekom otvorenih sessiona, Ora brzo je pronašla svoje mjesto u industriji s glazbenim suradnjama koje će na koncu biti na vrhu ljestvice. Od tada je sama otišla, izdavajući samostalne albume, imaju ulogu u Fast & Furious i Fifty Shades of Gray. I ona ima cool tatts.

Anna Kendrick

Samoopredijeljena pješačka nesreća Anna Kendrick je smiješno u najgorem vremenu. U najboljem je trenutku ona čista supruga materijala - lako odlazna, samozadovoljavajuća i definitivno pilić s kojim bi se bilo koji momak obrijao. I ona može pjevati ozbiljnu baladu ako bude potrebno.

Elodie Yung

Možda ne bi bila poznata većini, ali Elodie Yung bi mogla udariti guzicu na deset različitih načina. To je zato što ona drži više od desetljeća Karate trening pod njezinim pojasom koji joj je zaslužio ulogu Marvel's Elektre u nadolazećim Defenders serije. Prije toga 36-godišnja glumica glumila je nasuprot Bruceu Willisu i The Rocku u GI JOE-u kao nindža. Zastrašujuće i nevjerojatno lijepo. Savršena žena materijal. Nemojte je pijukati jer je prilično zgodna pri rezanju stvari sa saisom.

Lana Kington

Australska komičarica Lana Kington prvo je dodijelila naše televizijske ekrane suprotno Jamesu Kerleyu kao suvlasniku Maxim TV-a. Kada je emisija završila, nastavila je izvoditi online skice sa svojom ekipom jednako smiješnih dama, zarađivajući pozornost širom svijeta za videozapis koji je uslijedio u usnoj vezi. Nastavlja pisati vlastiti materijal dok glumi u, obrazovnim videozapisima.

Alison Brie

Ako primijetite temu, da je smiješna žena put do čovjekova srca. Američka glumica Alison Brie postala je poznata kao Annie Edison u zajednici komedije zajedno s Joelom McHaleom i Donaldom Gloverom. Unutar izložbe često se odnose na Annieovu imovinu, ali ne pokušavaju previše seksualizirati. Nisu uspjeli. Postignut status supruge. Prokletstvo, Dave Franco.

Ruby Rose

Može biti vruća stvar s Veronicasovim bratom Jessom Origliassom, ali to sigurno ne isključuje veliku ženu s masivnim pištoljem i slatkim tetovažama od postizanja statusa vršne supruge. Rose je počeo kao MTV VJ i od tada je uskrsnuo u hollywoodske dvorane kao bonafidna glumica s ubojitim stavom. Ne stvarno, ona ubija ljude u John Wicku 2 i bori Keanu Reeves. Ako se može miješati s dječacima i izaći na vrh, ona je žena materijal.

Paige Renee Spiranac

Ona mijenja percepciju suvremenog dana igranja golfa s jednim Instagram postom istodobno, dok razbija internet sa svojim haljinama odjeće koja izaziva kontroverze tradicionalista. Ono što čini Paige Renee Spiranac pravi materijal za ženu, iako je njezina vještina s golf klubom. Amerikanac posjeduje prosječno ljuljanje i često prikazuje svoju sposobnost golfa da podupre pozornost. Ako ju je oženite, morat ćete prihvatiti činjenicu da može pogoditi loptu bolje od tebe.

Zanimljivi Članci

Vodič za nadahnuće: 50 načina da nosi plavu odijelu

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Lewis Hamilton, Hugh Jackman i Ansel Elgort

Lauren Engel i prijatelji dolje ispod za časopis C-Heads

Predstavljamo Jess Lee Buchanan za Gloutir Magazine