Moderan švedski stan u sjajnim nijansi sive boje

Anonim

Još jedan dan, još jedan slavni švedski stan, sretno ćemo se smjestiti. Ovaj put nam dolazi iz Stockholma, ljubaznošću dizajnerice Alexandera Whitea.

Skandinavski dizajn dolazi s jakim, dosljednim, odmah prepoznatljivim stilom. Nordijski izgled pogoduje jednostavnoj paleti boja crne, bijele i sive boje. Lagani drveni podovi i namještaj zadržavaju prozračnu estetiku, a metalni čvorići i grafička umjetnost daju dozu modernosti. Potted biljke dodati veselo burst boja u inače-crno-bijeli svijet.

U dizajnu Aleksandra Whitea prisutni su znakovi skandinavskog stila, ali su počeli urezati i ugađati. Ovaj Stockholmski prostor sve je na sivoj, s poda i namještaja na zidove i sagove. Zelenilo je tu, ponekad tako velika da je pola visoka kao i zid. Drvo je tamo, najintrigantnije kao senzualno zakrivljena stolica i popratni stolić. Tu su i grafička umjetnost i metalni čvorištima, s posebnom pažnjom usmjerenom na moderni plutajući kamin u dnevnoj sobi.

Bijela također koristi štedljive pops boje za još jedan twist na klasični Scandi izgled. Imajte na umu ljubičasti ormarić pokraj ulaznih vrata, crvenu lampu na kauču i plišni smaragdni deka na krevetu. Sve u svemu, to je sofisticirani, ažurirani uzeti poznati pristup koji dobiva palac gore od nas. Čak bi uzeli i dječju sobu.

Zanimljivi Članci

Kako nositi Cocktail Dress Code

Nevjerojatno Cool Loafers možete rock iz rada i igranja

Laguna Beach Bachelor Pad za vladanje ih sve

NBA All-Star Anthony Davis prkosi zakonima fizike i Dunks The Sun