Uspješni kandidati za posao svi dijele ove osobine karaktera

Anonim

Marljiv. Pozitivan. Self-motivirani. Uvjeren. Fleksibilno. To bi moglo zvučati ravno naprijed, ali baš kao što želite jedinstveni i pouzdani proizvod u vašem stanu, šef želi isto na svojoj platnoj listi.

Smanjite tlak pripremanjem

Kipovi za kolačiće su superiorni, ali zar oni uistinu ističu zaposlenika među svojim vršnjacima?

Ovdje su šest tipova osobina koje šefovi zapravo traže u svojim zaposlenicima i zašto su važni.

Pouzdanost

Pouzdanost je važna za produktivnost. Ako šef ne može ovisiti o svom zaposleniku za ispunjavanje obveza i udarnih rokova, kako tim može dostaviti na vrijeme? Šef će se obratiti pouzdanom zaposleniku u vrijeme potrebe, imajući na umu podizanje ili promociju u budućnosti. To se neće dogoditi ako ne mogu ovisiti o njima.

Slobodni nakladnici nisu isključeni iz ove osobine. Nijedan klijent neće vam preporučiti ili ponovno ugovoriti ako imate manje poželjno iskustvo jer niste bili pouzdani. Budite otvoreni i komunicirajte s osobama s kojima radite. Ako ćete za tjedan dana biti OOO, pazite da tijekom tog vremena ne prođu zadatke.

Admirability

Ako slijedite Jeff Bezos i Amazonove vijesti, možda ste naišli na ovaj članak o pitanjima koja Jeff Bezos pita o potencijalnim novim zaposlenicima. Pojam divljenja nadilazi početno zapošljavanje, kako navodi u članku. Rad s nekim koga se divite čini da radite više i stvara osjećaj zajedništva među timom.

Dakle, kako postati divljenja? Upoznajte svoje suradnike izvan uredskog prostora. Ispustite svoje društvene stranice, osjetite što i koga se dive. Ako se u uredu pojavi zabrinutost, obratite se što je prije moguće. Što više poštovanja imaš za svoje suradnike, to je sjajnije što ste u očima svih.

Poštenje

Ne možete se udaljiti s posla na radnom mjestu. Voditelj može otkriti laž od milja i brzo će izgubiti poštovanje prema vama kada ga uhvatite u jednom. Bilo da je klijent suočen ili unutarnji, autentičnost i transparentnost na radnom mjestu presudni su. Ojačava odnose i stvara atmosferu u kojoj su svi ugodno i zadovoljni.

Poniznost

Znamo da si super. Znaš da si super. Ali nitko ne želi čuti o tome kako si velik. Ostanite ponizni o svojim postignućima i nastavite pokazivati ​​vrijednost kroz svoj posao, a ne na vaše riječi.

efikasnost

Odgovarajući zaposlenik ne samo radi najmanji iznos i odlazi kući. Još jedan isječak iz komada Jeffa Bezosa, navodi "bar mora kontinuirano popeti. Zamolim ljude da vizualiziraju tvrtku 5 godina od sada ".

Opet, ovo prevodi poslije intervjua. Ograničite svoju tvrtku. Podijelite svoju kreativnu viziju, komunicirate gdje želite vidjeti tvrtku i rastu svoju ulogu. Vaš šef ne želi promovirati nekoga tko nije strastveni o robnoj marki.

Strateg

Sve uključuje plan. Ne možete postići cilj bez postavljanja nacrta za to kako ćete doći. Strategac se neće bojati da preuzme rizik kako bi viziju doveo do stvarnosti. Oni će moći donositi odluke, razmišljati samostalno i biti tvrditi da guraju omotnicu.

Konačna misao

To nije raketna znanost kada razmišljate o tome, ali ako zaista trebate znanost da biste poduprli gore navedeno, valja istaknuti da je SkillsSurvey pogledao 10.000 referenci kako bi popisao pet najuspješnijih osobina uspješnih tražitelja zaposlenja u 16 različitih industrija.

Analiza je istaknula predanost, pouzdanost, orijentaciju na ekipu, pozornost na detalje i stav prema njenim najpoželjnijim poslodavcima. Iako je ovo slično gore spomenutom, moramo dodati da je i sami sebe najvažnije.

Budite transparentni i udobni u svojoj koži. Ti si veličanstven gada koji je postavljao vlastitu ostavštinu tako da je posjeduješ na vašem radnom mjestu i vidjet ćete rezultate. Osim ako vaš prirodni jastvo ne znači da se radi o pljačkašu čudovišta. U tom slučaju, možda nemojte biti sami i naučite biti čovjek integriteta i umjesto toga.

Zanimljivi Članci

50 načina za crtanje cvjetnih grafika i ne izgledaju kao baka's sofa

Apartman s novim suvremenim nogometašem

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Conor McGregor, Floyd Mayweather i Channing Tatum

Justin Bieber nosio je 300.000 dolara vrijedan dijamantni sat kako bi vidio njegovu svadbenu pastoru