Suit Brandovi koji dominiraju današnjom sartorialnom igrom

Anonim

Ako ste korporativni mužjak, živite i dišete muške odijela. A ako ste sartorialski šminka, vjerojatno je da je odjevno odijelo ključni vikend kit, odjeven za večere ili jednostavno piće, sve što vam stiže.

Dok je muško odijelo po mjeri san, mi nemamo vremena ili novca za takvu prilagođenu terapiju. Dakle, kako se kretati morem gotovih muških odijela vani, bez ograničenja na jeftinim mješavinama ili potonućem broda za ultra mekoću?

Uzimajući igru ​​za nagađanje izvan off-the-racka (ili on-line), ovdje su najbolji brandovi luksuznih muških odijela koji su upoznati sada. Nailing da korporativni ured izgled, fino blagovaona ansambl, i mate's vjenčanje odjeće jednostavno je lako s tim suave jakne i hlače besties.

1/29

Zenga

Ermenegildo Zegna ilustrira talijanski luksuz. Zegnaove boje odijela obično su klasične i većinom su neutralne, što im čini suvremenim odijelima - u mekoj talijanskoj vuni - savršenom poslovnom odjeću. Provjere, pruge i teksturalne mrlje, uzmi svoj odabir.

KUPITI

2/29

Dunhill

Muževnost ispunjava eleganciju u Dunhillu. Tipično britanski, marke Dunhill potaknuli su se od svog porijekla kao proizvođača automobilskih pribora, dokazivši se kao elektrana na londonskom muškom modnom krugu, s gotovim i prilagođenim odijelima za jedinstvenu odjeću napravljenu posebno za vas - i vi sami.

KUPITI

3/29

akne

Sofisticiranije švedski, Acne je započeo kao marku trapera traperica prije spajanja nekih od najboljih suvremenih muških odijela u suvremenim bojama i oblicima. Akne su jednostavne i atraktivne - baš kao Šveđani. Dođite ovdje za odvažne odijela.

KUPITI

Zanimljivi Članci

Real Wally je pronađen na Instagramu

Specijalni put u opatiji: Range Rover NW8 Limited Edition

John Legendova odjeća je budućnost putovanja zrakoplovom

Korak Unutar Švedskog zadivljujućeg ledenog hotela za zimu 2018