Najbolje pizzu u Sydneyu skrivene su u tim restoranima

Anonim

Ah pizza, osnovna prehrana modernog društva. Bez obzira jeste li fanatik talijanske hrane ili ne, nemoguće se oduprijeti krišku dobrog života kad god bude na prednjoj i središnjoj pozornici na tanjuru u svim njezinoj slaboj slavi. Zaboravite na pizze koje možete preuzeti na trenutak, iako je to Sydney pizza puzanje je sve o tradicionalnim proizvodima, velikim okusima, drvo požara peći, pa čak i vegetarijanska mogućnost bačen u za dobru mjeru.

Još smo gladni? Ovo je mjesto gdje ćete naći najbolje pizzerije u Sydneyu koji ne dolaze s ananazama ili umakom od grilja.

Lucio's Pizzeria

Počeli su život u Darlinghurstu i od tada su stvorili još jedno veće mjesto u Zetlandu zahvaljujući popularnosti. To je sve o tradicionalnim pizzama i antipasto blagovaona u Lucio's s proizvodima koji doslovno visi s stropova. Sjednite u blizini kuhara na svom većem restoranu i možete svjedočiti pizzu i tjestenini tradicionalnom napuljskom stilu. Ovdje bijes je njihova uvezena Buffalo Mozarella.

2/4 Defries Ave, Zetlands & 248 Palmer St, Darlinghurst

Da Mario

Za mjesto lijepo pripremljenog talijanskog grub poslužen u trendy industrijske sobe s visećim biljkama, glavu nad Da Mario u ružmarina južno od CBD. Napravili su tu krvavu nevjerojatnu drvenu pizzu koja je dato jer Da Mario je član 153 tvrtke 'Associazione Verace Pizza Napoletana' - prva talijanska zajednica u Australiji koja joj je dodijeljena.

36 Morley Ave, Rosebery

La Coppola

Prošetajte glavnom trakom Redferna i naći ćete malu trgovinu koja se ističe kao nećakinja Pepe koja pokušava skliznuti hlače s nogu. Ne znamo što to točno znači, ali njihova tradicionalna pizza je ludo dobro mjesto koje je rupa u zidu pokušavajući sakriti masivnu drvenu pećnicu. Ovdje je pizza izrada sicilijanskih stilova i okusi su veliki. Obavezno rezervirajte unaprijed ili stignite tamo ranije, budući da ima najviše samo pet tablica.

4/152 Redfern St, Redfern

Matteo

Evo priče. Neki od najuglednijih imena u istočnom dijelu Sydneya u hrani i piću okupili su se kako bi otvorili mjesto koje poslužuje jednostavnu talijansku hranu popraćenu masivnom drvenom pecnicom. Ostatak koji bi rekli jest povijest, povijest izgrađena na usitnjenoj mekoj podlozi i vrhunskim sastojcima.

29 Bay St, Dupli zaljev

Rosso Pomodoro

Natrag Balmain već dugo održao prvak u Sydneyu pizza scene. Tajna Rosso Pomodora je u tijestu koji se fermentira 72 sata u usporedbi sa standardnim 24-48 sati. Rezultat je baza koja je lagana i žvakata s korom napunjenom okusom.

20-24 Buchanan St, Balmain

Ristorante Papa

Ono što je započelo kao skromna slastičarka koja je ispekla legendarne kolače u srcu Leichhardta, izrasla je u punopravni talijanski restoran naoružan drvenom pećnicom koja rotira. Ristorante Papa je zamisao Pasticceria Papa koji nudi autentični ukus Italije koristeći najfinije proizvode. Nepotrebno je reći da su njihova pizza i tjestenina jednako dobri kao i njihovi ikonasti deserti.

145 Ramsay St, Haberfield

Al Taglio

Uživajte u gurmanskom talijanskom jeziku u cijeloj svojoj autentičnosti s nastojanjem otvorenog planiranja u Surry Hillsu. Al Taglio nije veliki restoran, ali ga čini za to s regionalnim talijanski pizza napravio na tradicionalan način. Očekujte uvezene talijanske suhomesnate masti, sireve, organska vina i zanatskih piva. Postoji i pristojan odabir vegetarijanske, veganske i bezglutenske hrane za biljku pizzu.

102-104 Albion St, Surry Hills

Via Napoli

Poznate su po dimnim pizzama i živošću talijanske atmosfere, ali to ne oduzima od činjenice da čine neke prilično pristojne pizze s kvalitetnim sastojcima napuljske sorte.

628 Crown St, Surry Hills

Društvo Pizzeria Di Catania

Bilo da ste lokalni stanovnik na plaži ili gradski stanovnik, društvo Pizzeria di Catania je ovdje kako bi zadovoljila vašu glad za lijepo napravljenim pizzama. Uparivanje autentičnih okusa s malo inovacija, Cantina koristi najbolje sezonske sastojke i drvenu pećnicu koja služi nekim od najboljih pizza diljem grada. I ne zaboravite dodati čiličanski ulje.

65 Bondi Rd, Bondi & 186-188 Victoria St, Potts Point

Vacanza Pizzeria

Debeli koru, jastučno tijesto i više velikodušnih preljeva čini Vacanza mjesto za zaista gladan. Redovi se dugo, ali sretni za vas postoje dvije lokacije.

414 Bourke St, Surry Hills i 261 Bronte Rd, Waverley

Gigi's Pizzeria

Pravilna veganska pizza stigla je u Sydney i to nije pola loše. Na ovom smo mjestu naišli slučajno slijedeći ogromne redove i misleći da je riječ o standardnom spoju pizze. A onda smo vidjeli izbornik i bili zabrinuti. Nažalost, nemamo što brinuti. Iako je malo skuplji od konvencionalne pizze, Gigi ga čini preko linije zahvaljujući pažljivoj selekciji biljnih sastojaka koji ne gube na ukusu.

379 King St, Newtown

Kraljica Margherita iz Savoja

Drugi član prestižne Associazione Verace Pizza Napoletana je južnjačka plaža pizza spoj. To je simbol tradicionalne napuljske pizze učinjeno u skladu s starim školskim priručnicima. To pokriva sve od kalibra sastojaka do pripremanja tijesta. Pobjednik? Vas.

9 / 2-8 Surf Rd, Cronulla

Verace Pizzeria

Verace Pizzeria je pobjednik Svjetskog prvenstva piva u Australiji i to znači da su njihove pizze Nepolitane pušene na mjestu kada je u pitanju autentičnost. Verace ima Certifikat 596 iz 'Associazione Verace Pizza Napoletana' pa njihove pizze moraju poštivati ​​stroga pravila autentične napolitanske pizze. Idite za pizzu s tartufima i ne zaboravite unaprijed rezervirati.

7 Khartoum Rd, Park Macquarie

Rosso Antico

Kulturno jesti ulicu koja je Enmore Road osvijetljena je u Sydneyu, a jedan od talijanskih zglobova koji žive do tog očekivanja je Rosso Antico. Šarene crustirane pizze s pravom količinom pušenja izvuče iz peći na drva, kao što je sat.

2 / 52-60 Enmore Rd, Newtown

Caffe Roma

Diners može potući staru školu s Caffe Roma u Potts Pointu. Obitelji iza restorana su vodile mjesto više od 30 godina i postalo je tiho ustanova. Pizzu je ono što će doista privući u gužvu iako zahvaljujući njihovoj upotrebi finih organskih proizvoda i velikih okusa u svakoj križi.

9 Kellett St., Potts Point

Pocket Pizza Manly

Okus Little Italy iz New Yorka. u srcu sjevernih plaža Manly. Kriza identiteta? Možda. No, pizza je dobra i vibracije su bolje za ovo maleno mjesto. I ovdje možete zaboraviti na tradiciju ili pizze potvrde, budući da pizze klasu u korist kreativnosti. Upravo zbog toga zaslužuje biti ovdje.

2A Whistler St, Manly

Zanimljivi Članci

Vodič za nadahnuće: 50 načina da nosi plavu odijelu

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Lewis Hamilton, Hugh Jackman i Ansel Elgort

Lauren Engel i prijatelji dolje ispod za časopis C-Heads

Predstavljamo Jess Lee Buchanan za Gloutir Magazine