Sylvester Stallone upravo je dobio darovitim 983.000 dolara Richard Mille Watch

Anonim

Izgleda da vaš Kris Kringle ima velike cipele za ispunjavanje. poput, milijun dolara cipele. Sylvester Stallone upravo je dobio nadarenu jednu od najnovijih kreacija Richard Millea u obliku sata od 983.000 dolara.

Označen RM 25-01 Tourbillon Adventure, neznasno skup timepiece je izdanje ograničenog izdanja s samo 20 primjera koji su dostupni u cijelom svijetu. Švicarski satovi luksuznih satova stvorili su RM 25-01 kao počast Stalloneovoj dugotrajnoj karijeri kao holivudski žilavi momak.

Ovdje s Učiteljem, Richardom MILLE, Ovo je prvi put da je ovaj sat promatrao svijet briljantni satara Richard Mille, je BEAST! Službeni naziv je RM 25-01. Nevjerojatno sam čast primiti ovaj nevjerojatan dar

,

. To je krajnji istraživačski sat koji je trajao četiri godine i oni će biti samo 20 u cijelom svijetu! Nevjerojatna tehnologija. @richardmilleamericas

Post koji dijeli Sally Stallone (@hostinglystallone) 7. kolovoza 2018 u 13:13 PDT

Iz očitih razloga sat je posve neumoljiv u svom brutalnom dizajnu koji uspješno spaja Stalloneove osobine na zaslonu s dodirom Rambo camo uz svoje osobne potrage izvan Hollywooda.

Na tehničkom prednjem dijelu sata ima lagani tourbillon pokret s titanijskim komponentama za precizno mjerenje vremena bez žrtvovanja habanju. Tu je i zamjenjivi TPT okvir za ugljen koji omogućuje Stalloneu promjenu izgleda sata kako on želi ovisno o njegovoj lokaciji.

Jedna varijanta okvira je dvosmjerni dnevni okvir s 24-satnim razmakom dok drugi ima kardinalne kompasne točke, od kojih posljednja opremljena je titanskim poklopcem razreda Grade 5 s zrcalnim unutarnjim licem radi lakšeg čitljivosti kompasa.

Zvijer je blizu! @richardmilleamericas

Post koji dijeliSly Stallone (@hostinglystallone) 7. kolovoza 2018 u 13:32 PDT

Ali pravi kicker? Na satu se nalaze pet kapsula za pročišćavanje vode skrivenog u odjeljku TPT za ugljični dioksid za hitne slučajeve. Svaka kapsula će stvoriti litru sigurne pitke vode u vremenskom okviru od 30 minuta do 2 sata, ovisno o zagađivačima tekućine.

S komadom je uključen prirodni gumeni remen u obveznom kamuflažu.

Nije loše istraživačko gledanje koje je trebalo četiri godine. Sada smo pronašli da smo milijun dolara rezervi smo izgubili.

Zanimljivi Članci

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Ed Westwick, David Gandy i Dougie Poynter

Učenje čvrste gospođe Look

Najbolji blazers i marke za muškarce za kupnju Right Now

5 Must-imati muške svijeće za gospodin