To su najbolji odjeveni muškarci od 2016. godine

Anonim

Već neko vrijeme donosimo strastvene lovce u stilu svoje tjedne doze inspiracije odjeće iz nekih od najpopularnijih svjetskih lica.

Dovoljno je reći da je bio izazov za dosljedno uklanjanje pretvaranja iz trendetera, ali ipak vrlo doživljaj.

Ono što smo naišli je dokaz da muškarci sada počinju posvetiti više pažnje na način na koji se prikazuju kroz odijela koje nose, boje koje su odabrali, pa čak i vrsta frizure koja nadopunjuje njihov jedinstveni osjećaj stila.

U 2016, to putovanje nije moglo biti moguće bez nekih od najboljih teških hitters u igri pružajući muškarcima sa svim inspiraciju i swipe-sposobne ideje koje bi ikada mogli.

Ovo su najbolje odjevene godine godine.

1/20

Ryan Reynolds

Slika-savršeni obiteljski čovjek i novo okrunjeni holivudski plemići neko vrijeme bili su u holivudskoj igri, ali tek nakon što je posljednjih godina počeo rasti redovnim godinama da je i njegov odličan izbor ormara također pratio (vidi: Van Wilder). Govoreći o odijelu, Reynolds je čovjek koji ih redovito prati. Za svoje napore u njegovu napetoj potrazi, Reynolds dobiva zlatnu zvijezdu za redefiniranje značenja odijevanja kao tata.

2/20

Eddie Redmayne

Brit glumac još uvijek je u razgovorima s različitim filmskim ulogama 2016. i nastavlja izgledati kao model izravno iz Burberryove kampanje.

3/20

Ryan Gosling

Kao i njegov drugi kanadski-Ryanov kolega, Gosling je bio na mirnijem dijelu treperenih svjetala 2016. Iako se pojavljuje za neobičan film, možete se kladiti u besprijekorno opremljenu odijelu koju stariji pas nije izgubio to. Kao novi otac, Gosling i dalje vozi svoj sartorialski uspjeh s hladnim odijelima i još hladnijim ponašanjem.

Zanimljivi Članci

John Legend, Zac Efron i zajednički su ovog tjedna najbolje odjevene muškarce

Shades Of Cool s Brookeom Hoganom i Max Madeom

12 najpopularnijih slavnih muškaraca ovog tjedna [19.06.15]

Ove kratke frizure i frizure za muškarce će vas dobiti tijekom sezone