Ovi muški mirisi savršeni su za novele Kölna

Anonim

Jednom davno, odabir prvog mirisa bio je lagan: prošetali ste u dućan, odabrali bocu Aqua Di Gio i krenuli natrag. Ovih dana, odabir početnih mirisa zahtijeva malo više razmišljanja.

To bi trebao biti miris koji vam se sviđa, miris dame voljeti, i miris koji neće staviti previše strain na vaš bankovni račun. To ne bi trebalo biti nešto što ste osjetili na svakog drugog momka u vašem društvenom krugu, ali također ne bi trebalo biti toliko snažno da vas nadjačava.

To su naši odabiri za najbolje kolonjane za mlade ljude koji tek upadaju u mirisnu igru:

Christian Dior Dior Homme Sport


Dior Homme Sport, koji je pokrenuo Christian Dior 2008. godine i obnovljen u 2012., je muškog, drvenog mirisa koji je stvoren kao počast trkanju. François Demachy dizajniran eau de toilette miješa Tanzanian đumbir i Virginian cedar s Sicilian citrona i Toskana iris. Rezultat je slabašan miris s dodirom vintage luksuza.

KUPITE 102 dolara

Givenchy gospodo samo


Samo gospodo je novi Köln koji je Givenchy objavio u 2013. Najnoviji dodatak Givenchyjevu mirisu je moderan počast najznačajnijim mirisom kuće: Givenchy gospodari iz 1974. godine. Bilješke zelenog mandarina, ružičaste paprike, muškatnog oraščića, breza, cedra drvo, srce patchouli, vetiver, i tamjan čine za profinjenim i suvremenim ažuriranjem na klasičnom.

KUPITE 76 USD

Dolce & Gabbana Jedan gospodin


Početnik ne može pogriješiti s ovom od Dolce & Gabbana. Jedan gospodin počinje s vrhunskim vrhovima grejpa, korijandera i bosiljka, a zatim nestaje u začinsko srce kardamom, đumbirom i narančastim cvjetanjem. Konačni sporazum je mušku mješavinu cedrovine, ambergrisa i duhan. Sve u svemu, čini miris stvoren za sigurni i sofisticirani muškarac.

KUPITE 32 USD

Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme


La Nuit De L'Homme Yves Saint Laurent je zavodljivi orijentalni Köln s notama kardamom, cedrovima i kumarinom. Nakon brijanja losion koristi isti duboki, senzualni miris za stimuliranje i moisturize, pružajući umirujuće, omekšavanje i kondicioniranje (i samo nagovještaj mirisa) na svježe obrijanoj koži. (Cijena: 66, 00 HRK)

KUPITE 60 USD

David Beckham Beyond Forever

Možete se nasmijati, ali prošle godine David Beckhamovi ljudi puštaju David Beckham Beyond. To je klasičan i nepristojan muški miris koji će zasigurno iznenaditi. Ne dopustite da vam i ta cijena budala. To je jeftino što je još bolje za mlade ljude koji trebaju svaki popust koji mogu dobiti.

KUPITE 35 USD

Pro Savjet: Kada odaberete kolonjane za mlade ljude, isprobajte sve mirise u trgovini i pričekajte najmanje 15 minuta prije nego što odaberete onu koju najviše volite. Vaša odluka treba biti utemeljena na načinu na koji vam Cologna miriše, a ne u bocu.

Zanimljivi Članci

Projektiranje nogometnog kompleta - David Beckhamov način

35 načina za rock osnovne majice - Inspiration Guide

Kako stojiti šarene hlače radi rada i igranja bez uzbuđenja

Jedinstvena koža od Bleu de Chauffe jesen / zima 2015