Ove kratke frizure i frizure za muškarce će vas dobiti tijekom sezone

Anonim

Bolesna od kratkih frizura muškaraca u googlingu i ne dolazi ništa, ali u ozbiljnoj potrebi ažuriranja stila?

Došlo si daleko od svoje godine 10 mohawk strukturiran s PVC ljepilo. Ili si možda djelovao na malo privremene boja za kosu, možda Greendayovu fazu crvenih i crnih pruga? Bilo je čak i modernih mulleta i bočnih rubova emo ere.

Ako još niste ažurirali frizuru 2018., nećete kasniti - još uvijek ima vremena da biste dobili novu frizuru. U posljednje vrijeme, muškarci su dosegli nove visine (ponekad doslovce). Dobro njegovani majki eksperimentiraju s posjekotinama, stilovima i proizvodima više nego ikada prije, a kratko pronalaženje muških kratkih frizura ideja i slika mogu biti dugotrajan događaj.

Ako se vaša frizura osjeća zaglavljenom, pogledajte našu galeriju kratkih muških frizura i uklanjanje dlaka od poznatih osoba (kratke dlake - staru školu Brad Pitt, Jon Hamm, Adam Levine) i voditelja industrije poput američke ekipe i Kevina Murphyja. Vjerujte mi, ima više kratkih frizura za muškarce nego što se susreće s okom. (Napomena: redovito ćemo ažurirati ovaj članak kako bismo svakog mjeseca mogli provjeriti nove stilove.)

Muške kratke frizure: Savjeti i trikovi

Anthony Nader - RAW frizerski salon Sydney

# 1 Texture tekstura i više teksture je tajna kako bi se kratka precizna kosa cut izgleda fantastično i u obliku za duže. Zamolite vašeg frizera da rezati još tekstura u vašu sljedeću frizuru, a zatim možete dobiti više potencijala i stvoriti još hladnije oblike kose na vrhu.

# 2 Za dane koje želite otići tako nerazgovjetnom izgledu, dobit ćete sebi kuglu za lijevanje i to će vas učiniti kampanjom vrijednom.

# 3 Za dane koje želite ići na glatku rutu, idite sebi bocu Kielovog Svilenog Gospa.

Phoenix Thomson - američka posada sa svim zvijezdama

# 1 Čuvanje kratke kose često može postati manje od uzbudljivog ako ne zadržite malu dužinu za rad. Moj savjet za ovu sezonu je svestran izgled, s dodanom dužinom na vrhu.

# 2 Biti sposoban pretvoriti vaš kratki pogled u više uređen i dapper oblik može biti kao jednostavan kao korištenje proizvoda s visokim sjajem i oblikovanje s češalj za stvaranje glatko završiti. Pokušajte sušiti American Crew Firm Hold gel u kosu kako bi podržao i završio s malom količinom American Crew Pomade obrisao preko površine kako bi kosu na mjestu, i stvoriti visok sjaj rezultat.

# 3 Kratka kosa ne znači više posjeta salonu kako bi kosa u obliku i bilo koju neželjenu kosu na vratu. Imat ćete četiri tjedne rutine kako bi vaš izgled uvijek bio svjež.

1/45

2/45

3/45

Zanimljivi Članci

Smart Casual službeno je mrtav - ovo je kako nositi haljinu kod 2018. godine

Kako nositi smoking i gdje da biste dobili jedan

Lauren Engel i prijatelji dolje ispod za časopis C-Heads

Airbus predstavio 'Day & Night' suite prve klase kompletan sa spuštenim krevetom