Ove snažne vježbe će ubrzati vašu mršavljenju brže od jogginga

Anonim

Jogging je jeftin način vježbanja koji vam omogućuje uživanje u velikom otvorenom prostoru, ali budimo iskreni: to je zamoran (u svakom smislu riječi). Ako tražite nešto tako zabavno to vas inspirira da se gurnuti (biti boksač ili brza hrana Messina na kauču), pogledajte ove napornog rada.

Boks bi trebao biti prvi na vašem radaru (a ne samo zbog Conor McGregora i tog odijela). Prema istraživanjima iz dodataka marke Forza, boks je vrh popisa vježbi koje najčešće troše kalorije. Jedan sat u prstenu može spaliti nevjerojatnih 800 kalorija.

Što čini boks takav učinkovit način vježbanja? To je vježba koja regrutira cijelo tijelo, što znači da se bavi više grupa mišića odjednom. To također uključuje ponavljajuće eksplozije intenzivne aktivnosti, što učinkovito čini ekstremnim oblikom treninga u intervalima.

Squash je u sekundi zaradio 748 kalorija po satu, pobijedivši druge reketne sportove jer se njegovi skupovi traju duže i ima manje prekida između bodova. Igrači provode visoki postotak svog vremena sprint, udaranje, plivanje i uvijanje, koji gradi mišićnu snagu, pojačava izdržljivost i povećava fleksibilnost.

Plijesan poput leptira, naljutio se na vrlo plijesan

Top 10 treninga koji spaljuju najviše kalorija su:

  1. Boks (800 / hr)
  2. Squash (748 / hr)
  3. Veslanje na jezeru ili rijeci (740 / hr)
  4. Brzim ili srednjim tempom (700 / h)
  5. Plivanje ili leptir (680 / hr)
  6. Ragbi (614 / hr)
  7. Nogomet (612 / hr)
  8. Vožnja biciklom brzinom brze (604 / hr)
  9. Tjelovježba - utezi ili kardio (590 / hr)
  10. Trčanje na traci za trčanje (580 / hr)

Postoje i neki, recimo, kreativne aktivnosti koje nikada niste mogli razmotriti uključivanjem u svoj fitness režim. Igranje glasovira izgara 100 kalorija na sat i promatranje ptica (ili, vjerojatno, čin stajanje i dalje disanje) gori 101 kalorija u sat vremena. U međuvremenu, seks će baklja 200 kalorija na sat.

Tijekom seksa spališ se onoliko kalorija koliko trči za 8 kilometara. Tko je zajebava 8 kilometara u 30 sekundi?

- Bob Kostić (@causticbob) 10. srpnja 2018


Za one od nas koji su uvijek kasno: dobra vijest. Trčanje po stepenicama može spaliti gotovo 300 kalorija više od trčanja na ravnom terenu ( Medicina i znanost u sportu i vježbi ), koja iznosi 852 kalorija na sat.

Više aktivnosti koje treba uzeti u obzir su kupanje: 35 kalorija na sat i gledanje televizije dok stoji: 20 kalorija na sat. Nažalost, za većinu nas, gledanje televizije dok je na kauču izgubit će vam veliku količinu od 0 kalorija na sat.

Ako želite osloboditi i uništiti što je moguće učinkovitije, provjerite najljepše bokserske dvorane u Melbourneu i Sydneyu.

Zanimljivi Članci

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Ed Westwick, David Gandy i Dougie Poynter

Učenje čvrste gospođe Look

Najbolji blazers i marke za muškarce za kupnju Right Now

5 Must-imati muške svijeće za gospodin