Ove boksačke boksačice u Sydneyu će te probati Mayweatherovu guzicu

Anonim

Svaki čovjek koji sebe voli, čovjek ima duboke fantazije boksačke slave. Testosteron? Validacija? Rocky Balboa kompleks? Tko zna - postoji samo nešto o par školskih rukavica Everlast koji ubrzava srce.

Ipak, ovo nije 1970 Philadelphia. Boks je drugačiji sport, a kao i put s bilo kojom 2018 tjelesnom potragom, potrebno je vremena, predanosti i novca ne samo da bi se dobilo dobro, nego da se na prvom mjestu.

RELATED: Znanost otkriva da su muški šake bili dizajnirani za borbu

Dakle, ako dobijete boksač svoj najbolji metak, možete dobiti najviše iz svog novca, odabirom jednog od najslavnijih boksačkih dvorana u Sydneyu. Od rap-blasting studija do prostranih, high-tech dvorane - ovaj popis ste pokriveni.

Gairy St Clair Boxing Fitness

Bilo da niste vježbali otkako je vaše članstvo u teretani isteklo u '05, ili ste željni pro, Gairy St Clair je zajamčeno da poboljšava svoju igru ​​rukavica i dobije svoju brzinu otkucaja srca. Smješteni u Sutherland Shire, oni nude boksačke kardio klase, kao i posvećena obuka za sljedeći val legitimnih boraca.

Da ne spominjemo: članovi imaju pristup sobi s težinom, čineći Gary St Clair one-stop shop za sve vaše fitness potrebe. Teretana je otvorena (a vodi ga Gairy "Superman" St Clair, bivši IBF World Junior-Lightweight i IBF World Super Featherweight Champion. Ne možete se svađati s tim.

60 Gymea Bay Road, 2232 Kirrawee

Boksovi radovi

Što se tiče općih borbenih dvorana, Boxing Works je već neko vrijeme glavno središte Sydneyovih najprometnijih gradova u unutrašnjosti grada. Nudeći obje klase za ručak i pravilan boksački trening za one koji žele ući u amatersku / pro borbu, Boxing Works je također uspostavio solidnu rep za trening MMA, BJJ i Ju Jitsu. Ovi momci također imaju mjesta u Kings Crossu, Surry Hillsu i Glebeu. Težine teretane također su dostupne unutar.

74 - 84 ulica Foveaux, Surry Hills

Corporate Fitness centar

Korporativni fitness centar je najbolji način da muškarac pametnih telefona dobije osjećaj borbe i noći.

Kao dio cjelokupnog programa, program Corporate Fighter će vas voditi kroz intenzivan 12-tjedni boksački režim, s ciljem da se svima koji se prijave na odgovarajuću borbu na jednom od svojih dvomjesečnih događaja Corporate Fightera.

Cijelu stvar provode profesionalni treneri, a imate mogućnost nastaviti s treninzima nakon završetka programa.

36-38 Wentworth Ave, Surry Hills

Ultimate Fitness centar

S jednim kompleksom u CBD-u, a drugu na sjevernim plažama, sigurno je reći da The Ultimate Fitness Center ima Sydney boksače s obje strane Spit mosta, dobro i istinski pokriven. Bez obzira na vaše ciljeve, moderni trening objekti Ultimate Fitness Centra, stručni instruktori i neusporediv raspored fitness klasa osigurat će prvu cijenu označavanja s epskim rezultatima.

305 Kent Street, Sydney, NSW, 2000 (CBD)

7/505 Pitwater Rd, Brookvale, NSW, 2100 (sjeverne plaže)

Boks bijelog ovratnika

Još jedna boksačka teretana usmjerena prema Sydneyovim poslovnim ljudima, White Collar Boxing koristi sličnu metodu obuke i podučavanja Corporate Fitness Centru.

Sva obuka je učinjena s ciljem ulaska u jednu od regularnih borbenih noći bijelog ovratnika, nadgledanog od strane poznatih boksačkih trenera i glavnog osobnog trenera Simon Mitchell.

Vodi do borbe protiv noći dolazi u obliku svoje popularne sheme "nula 2 heroj" - vašem vlastitom iskustvu očiju Tigar u 8 tjedana.

14 Carter Road, Brookvale

Bodypunch

Sada više od deset godina, Bodypunch je vodeća teretana za boksače u ne-previše unutarnjem zapadu u Sydneyu. Osnovali Billy Hussein, bivši trener u Jeff Fenechovoj ekipnoj dvorani Team Fenech, Bodypunch je trenirao tri svjetska prvaka od svog otvaranja. Sam Hussein je također trenirao Danny Green i Vic Darchinyan. Vrlo životopis.

Razina 3 71/75 Wangee Road, Lakemba

PCYC

Iskreno, glupo kao što zvuči da PCYC stavlja na ovaj popis, ugled koji ima za razvoj mladih boksača gotovo je bez premca.

Mnogi državni i državni prvaci razvili su se u sklopu programa PCYC od svog osnutka prije više od 80 godina i ne pokazuju nikakve znakove usporavanja. Jednostavno je najisplativiji način da se ozbiljno uključite u sport, a pomažete vam i sa cijelom donacijom kluba mladih, što će vam barem dobiti karmičke bodove na bodovnoj kartici sudaca.

Zanimljivi Članci

Aussie Doctor otkriva stvari koje vjerojatno niste znali o vašem muškosti

Najtraženijih muških maraka za odjeću koja će vam pomoći da prežive svaku zimu

Vodič za najfinije tenisice marki na planeti

Tom Ford i Jared Leto dokazuju da su nagrade za umjetnost i film mjerilo za besprijekoran stil