Stvari koje žene obavještavaju o muškarcima prvo

Anonim

Važno je da bilo koji muškarac ima snažan muški model uloge dok zreli u godine i da se bori s naporima udvaranja. Ne kažemo da smo savršeni, ali smo nekoliko puta bili oko metaforičkog bloka kako bismo znali pravi način djelovanja oko osobe za koje ste zainteresirani, a da ne naiđete na nju kao pomični ili dodirni vanjski vozač.

Evo stvari koje žene obavještavaju o vama najprije.

Put kojim rukujete

Ispričavamo se ako ne znate kako poljubiti djevojku, ali ako vam stisak ruke nalikuje mokroj ribi onda nikada nećete doći do prve baze. Osim ako niste talijanski, preporučujemo da ne ljubite djevojku kad je upoznate, a ponudite respektabilan stisak ruke. Nemojte slomiti njezinu ruku, već ga čvrsto shvatiti i s namjerom da si puna hunka hunka gorjela ljubavi.

Vaš paket dolje ispod - Vaše cipele

Moja starija sestra uvijek mi je rekla: "Djevojke primjećuju lijepe cipele". Zato odmaknite one Sketchere, stavite svoje tenisice u pranje i izađite i uložite u neke lijepe diskove. Ako ga prestrašite sa lošim cipelama, zazvučite, tada ćete se udarati po nogama.

Način na koji se spuštaš. Na plesnom podiju

Dvije riječi: Patrick Swayze. Kako se kretati na plesnom podiju govori ženi kako ćete se preseliti u spavaću sobu. Ako ste napuhani prije prvog zborova, ili se skočite poput zeca, onda ste mrtvi u vodi. Čuvajte ga hladnim i čistim (bez mrvljenja molim) i prijeći ćete vrata # 3.

Kako se krećete kroz prostranu sobu

Mašući njoj kao da vam je električno napalo, nitko ne može signalizirati "vaš princ je stigao". Niti je gurajući ljude iz puta da dođete do šanka. Umjesto toga naredite prisustvu šetnjom kroz sobu s opuštenim ponašanjem koji kaže: "Možda sam ovdje vozio konja, ali ćete mi morati kupiti piće kako bi saznali". Preporučujemo nježan saunter.

Stari modni načini

Dobri modeli ne dopuštaju joj da plati za sve. Sajam je fer, žene prolaze kroz porođaj, povremeno pokupimo žicu. Ozbiljno ipak, budite zahvalni što vam je dobila dan u danu. Nemojte biti sook i zapamtite što je nož, vilica i mjesto prednjih vrata kad vas pristojno traži da se "f * ck off".

Tvoje oči

Oči su vam prozor za vašu dušu, tako da sve što mislite, ona se pokreće. Gledajući je kao odrezak? Ona zna što to znači. Gledajući je na nju kao da je samo skočila na tepihu? Nema šanse, buster. Budite muškarac koji je sretan gledati izravno na nju i ne smetaju se drugim ženama ili sjajanim predmetima.

Vaša usta su napravljena za ljubljenje

Ne biste skočili u jazbinu s kuglama ako je bila puna zmija? Niti bi žene zaronile na poljubac ako je tvoja šupljina bila suha i ispucala ili pretjerano slane ili žute ili pune pepela. Možeš se nasmijati, ali pakiranje kovrča i nekih balzama za usne najbolji su muškarac kada izađu na grad. I ne zaboravite zadržati Gene Simmonsove lažno predstavke.

Kako si s djecom

Ne preporučujemo odvoženje djece u barove ili noćne klubove, ali ako ste na društvenom okupljanju prijateljice s djecom, postupajte na odgovarajući način, jer možda gleda. Ne morate se trljati o tome kako ne možete čekati da imate djecu, umjesto toga pokazuju zanimanje i izbjegavajte zavijekanje ako stavite svoje ljepljive ruke "NA MOJ BOG DAMN NEW GUCCI CHINOS!"

Snažna podlaktica

Žene mi kažu da su "podlaktice pod rukavima košulje privlačne i muški". Da, to je točno, Popeye izgleda da će napokon napraviti popis 100 najljepših ljudi. Nema potrebe, međutim, da budu Arnie, ali dajte bučicama neko vrijeme i zasigurno će se primijetiti.

Kako djelujete kada dobiva hit od drugih

Sada je ovo teška situacija. Igrati je previše super, a ona će misliti da vas ne zanima, no igrajte se kao opsjednuta ljubomorna šupka i zaradit ćete besplatnu zabranu. Istina je da ćete htjeti dobiti sve Fight Cluba za tipa, ali najbolje je da uvijek izgledate sigurni i prijateljski. Ne želiš zvoniti zvona upozorenja prije nego što je moraš upoznati. Zašto? Jer ludi se ne isprati.

Zanimljivi Članci

Projektiranje nogometnog kompleta - David Beckhamov način

35 načina za rock osnovne majice - Inspiration Guide

Kako stojiti šarene hlače radi rada i igranja bez uzbuđenja

Jedinstvena koža od Bleu de Chauffe jesen / zima 2015