Ovaj Flying Aston Martin mogao bi biti James Bond's Future Ride

Anonim

To je više marketinških zadaća od stvarne spremnosti za proizvodnju, ali nema sumnje da je Aston Martin Volante Vision Concept fantastičan komad opreme za gledanje - treba li ikada doživjeti.

Riječ je o letećem Aston Martinu, luksuznom osobnom zrakoplovu koji je sposoban za vertikalno polijetanje i slijetanje s luksuznim imenovanjima na čizma. Koncipiran u partnerstvu s Cranfieldovim sveučilištem, Cranfield Aerospace Solutionsom i Rolls-Royceom, cilj projekta je istražiti budućnost osobnog transporta, kako globalno stanovništvo i dalje raste i mega gradovi postaju stvarnost.

Predsjednik i izvršni direktor Aston Martin, dr. Andy Palmer, rekao je da "moramo pogledati alternativna rješenja za smanjenje zagušenja, smanjenje zagađenja i poboljšanje mobilnosti. Putovanje zrakoplovom bit će ključni dio budućnosti prijevoza, Volante Vision Concept je krajnje rješenje za luksuzne mobilnosti. "

Iako nisu otkriveni detalji pogonskih pogona, očekuje se da će Concept Volante Vision koristiti najnovije napredovanje u zrakoplovnoj i autonomnoj tehnologiji. Dizajn naravno će izazvati Aston Martinov potpis estetike, potez koji je već testiran na Aston Martin osobnoj podmornici.

"Mi smo na početku nove generacije urbanog prometa, vertikalna mobilnost više nije fantazija", kaže Marek Reichman, voditeljica kreativnog odjela Aston Martin i glavni kreativni časnik.

"Imamo jedinstvenu priliku stvoriti luksuzni koncept zrakoplova koji će predstavljati krajnju spoj umjetnosti i tehnologije".

Zanimljivi Članci

Aussie Doctor otkriva stvari koje vjerojatno niste znali o vašem muškosti

Najtraženijih muških maraka za odjeću koja će vam pomoći da prežive svaku zimu

Vodič za najfinije tenisice marki na planeti

Tom Ford i Jared Leto dokazuju da su nagrade za umjetnost i film mjerilo za besprijekoran stil