Ovaj čovjekov model-transformacija je dokaz braće je krajnji zimski pribor

Anonim

Dok zima zapeče svoje prljave prste oko južne polutke, djevojke svugdje će neizbježno početi zloupotrebljavati svoje dugotrajne dečke - zagrijavajući ledeno hladne noge na bezazlenim magarcima, leđima i teladi.

Osim što privlači nekoga manje osvetoljubivom, brada će poboljšati vaš život na više načina. Kao što će Gwilym Pugh - bivši 127kg prodavač osiguranja, sada 'pijesak' međunarodni model - dokazati, razlika može biti dramatična.

Prije svega, bradavica mijenja vaš izgled. Svi idemo na pozornicu u našim životima kad znamo da se nešto mora promijeniti. I brada je daleko kreativnija (i jeftinija) rješenja od ažuriranja vašeg ormara (također: puno lakše nego dobivanje neke vježbe). Da: trebate ga održavati, ali u osnovi dopuštate da vaše tijelo čini svoju prirodnu stvar.

Na isti način na koji različiti stilovi sunčanih naočala odgovaraju različitim ljudima, brada može stvoriti iluziju drugog oblika lica. To znači da biste, s bradom, mogli potencijalno ponovno stvoriti cijeli izgled ako želite. Ovdje nema mnogo upečatljivijih primjera od Gwilym Pugh.

Očito, veliki dio njegove transformacije bio je gubitak težine. Ali brada sigurno pomaže. I hoćete li se vani družiti s Davidom Beckhamom i predstavljanjem Gillettea, to je siguran način da se dodate određeni sais quoi u svoj trenutni stil.

Uzgoj brade također može usporiti starenje. Istraživači su otkrili da brada može blokirati oko 95% sunčevih UV zračenja s pokrivenog područja, pa unatoč dajući im dojam hrapavosti, koža ispod bi trebala biti beba glatka kad ga obrišete.

Beards također spriječiti mjesta. Zapravo, brijanje je poznato da je okidač oba izbijanja suhe kože i acne breakouts. Također otkriva vaše pore na prljavštinu i znoj. Međutim, ako dopustite da brada raste, štiti i jača vašu kožu. I naravno, drži vjetar i hladnoću, ostavljajući vaše lice svježe i vlažne tijekom cijele godine, što pomaže u održavanju bora.

Ne spominjati; Dobro održavana brada može biti ogromna potpora za samopouzdanje. Na primjer (iako je preuveličana kako bi se viralna), velik dio uspjeha Gwilym Pugha pripisan je njegovoj kosi lica. Kao što je izvijestio The Sun:

"Zahvaljujući svojoj đumbirskoj bradi i urbano-šik stil, Gwilym je dobivanjem obožavatelja širom svijeta."

Tako da ga imate: možda nećete moći napustiti radni stol i provesti cijeli dan, ali vjerojatno ćete razviti bradu. I dokle god izbjegavate zastrašujuću "grlenicu", ne možete pogriješiti.

Zanimljivi Članci

Real Wally je pronađen na Instagramu

Specijalni put u opatiji: Range Rover NW8 Limited Edition

John Legendova odjeća je budućnost putovanja zrakoplovom

Korak Unutar Švedskog zadivljujućeg ledenog hotela za zimu 2018