Tom Cruise propušta prvi put sliku iz vrha pištolja 2 seta

Anonim

Razbijte kutije za tkivo. Maverick se službeno vraća u kokpit. Tom Cruise je tweetovao prvu sliku iz Top Gun 2 preko noći i fanovi idu apsolutno bijesan u ono što dolazi iz nastavka koji stiže više od trideset godina nakon izvornika.

# Day1 pic.twitter.com/7jjPL277Es

- Tom Cruise (@TomCruise) 31. svibnja 2018

Cruiseov cvrkut otkriva 55-godišnjakinju natrag u legendarnom pilotskom odijelu boraca koji drži Maverickovu kacigu s rezbarenim šišanjem. Njegova se leđa okreće prema kameri, ali u pozadini je starija generacija F-18 borbenog zrakoplova koju će poručnik Pete 'Maverick' Mitchell vjerojatno pilotirati u ovom filmu. I da ne zaboravimo, pored jednako ikonične linije: "Osjetite potrebu".

Prema izvorima vijesti, film Top Gun: Maverick će vidjeti Cruiseov lik kao instruktor leta za mlađe pilote na pozadini suvremenog borbenog rata.

Cruise je prošle godine otkrio pristup Hollywoodu da će nastavak doći s istom razinom adrenalinskog i stilskog borbenog psa koji je izvorni klasik.

"Aviatore se vraćaju, potrebu za brzinom. Imat ćemo velike i brz strojeve ", rekao je.

"Bit će film natjecanja, poput prvog. ali progresija za Mavericka. "

Iako nije bilo potvrđenih novinara iz originalnog filma, Val Kilmer je otvoreno izrazio svoju želju u prošlosti da ponovo proglasi glavnu ulogu Ice Mana dok je Cruiseov ljubavni interes na Kelly McGillis 2014. godine rekao da rado će napraviti odluku u nastavku.

Top Gun: Mavericku će režirati Joseph Kosinski, čovjek odgovoran za Cruisev film Oblivion 2013. godine . Preuzeo je izvornog redatelja Tonyja Scotta koji je, nažalost, uzeo svoj život u 2012 nakon objavljivanja nastavka.

Film će biti objavljen 12. lipnja 2019. Vrijeme je da razbije pjesme Kenny Logins.

Zanimljivi Članci

Real Wally je pronađen na Instagramu

Specijalni put u opatiji: Range Rover NW8 Limited Edition

John Legendova odjeća je budućnost putovanja zrakoplovom

Korak Unutar Švedskog zadivljujućeg ledenog hotela za zimu 2018