Tom Ford i Jared Leto dokazuju da su nagrade za umjetnost i film mjerilo za besprijekoran stil

Anonim

Kada je u pitanju dokazane ikone stila kao što su Tom Ford i Jared Leto, zaista ne postoji mnogo tko može odabrati.

Možda ovo potonje možete ponekad razmisliti, ali ono što je istina je dokaz da su ove umjetničke i filmske nagrade poput LACMA Art + Film Gala 2017 predstavljene od strane Gucta neprekidno ispuštaju neke od najimpresivniji i besprijekornijih izgleda Muška večernja odjeća.

Naravno da postoji konvencionalni crni tux bačen za većinu, ali više o izvršenju koji noktira obvezna pravila stilske biblijske. Postoji zaboravljeni klasicizam koji se često dovodi do današnjeg dana s dodanim dodirom njuh koji vraća vraća u suvremeni čovjekov ormar - područje koje je u posljednje vrijeme postalo više domena bespomoćnih odijela i aktiviranja.

Uzmite primjerice Fordov jedinstveni prikaz večernjeg trošenja zahvaljujući svojoj ponoćnoj plavoj baršunastoj večernoj jakni uparenoj s klasičnom crnom smokinga. Ovdje se ne ostavlja nikakav kamen s detaljima koji se primjenjuju sve do gumenih košulja.

Glumac Jared Leto također je letio zastavom na ispravan način s trodijelnim ansamblom nadahnutim večerom uz glasan, ali elegantan cvjetni motiv na kaputu. Njegov cjelokupni izgled više nego zadovolji umjetnički aspekt nagrada, ali tu je i nagovještaj rockstar koji je spreman rukovati svjetskim liderom.

Drugdje je to bilo sve o Armie Hammeru i Lee Byung-Hunu u klasičnim crnim tuxedosima, dok je Usher radio s vlastitom izvedbom tradicionalnog izgleda s djedom odjevenom haljinom, cvijetom od pamuka i luksuznim tenisicama.

Prođite kroz galeriju kako biste vidjeli najbolji izgled iz noći.

1/5

Jared Leto

2/5

Tom Ford

3/5

Lee Byung-Hun

Zanimljivi Članci

21 Iznenađujuće (& muškarci) ormar i svlačionice Ideje

Što su muškarci nosili: 2016 MTV Movie Awards Red Carpet

Victoria's Secret Valentinovo i Superbowl 2016 Promo

12 najotmjenijih slavnih ljudi ovog tjedna [24.04.15]