Tom Ford za muškarce širi se s 3 nova proizvoda

Anonim
Tom Ford lansirao je svoje muške njegu i njegu u 2013. Ovog lipnja, tri nova proizvoda pridružit će se željenoj kolekciji: Exfoliating Energy Scrub, Oil za brijanje i Gewell Gewellb.

Narančasto-tonirano pilingom obećava osvjetljavanje i revitalizaciju tupa, umornog izgleda kože. Može se nanositi na vlažnu kožu suho ili mokro (ali budite nježni ako odaberete suhu stazu) i koristi različite veličine pilinga žitarica kako bi se povećala njegova ravnanja.

Ulje za brijanje iz vlage izlazi iz cijevi s gel-sličnom teksturom, ali brzo se topi u ne-masno ulje koje čini brijanje san. Obožavatelji Tom Fordovih proizvoda za njegu prepoznat će mješavinu eteričnih ulja i mirisa koji se koriste tijekom cijele linije. Ono što je najvažnije, ulje za brijanje je potpuno prozirno, tako da možete vidjeti ono što radite dok riskirate odlučiti primijeniti oštar nož na lijepo lice.

Najviše je govorio o dodatku zbirci Brow Gelcomb. Iako su podebljani obrve već neko vrijeme bili trend u ženskom skrbništvu, muška scena nije dotakla. Vjerojatno je to zato što su mnogi češljani ljudi preblizu za početak, ali ako niste prirodno blagoslovljeni raskošnim gusjenicama ili trebate ukrotiti ono što vam je priroda dao, Brow Gelcomb može pomoći.

Pomagalo poput ptičjega daje malu količinu (lagano obojenog) gela preko njegove češaljne glave. Ne samo da drži obrve na mjestu kao klasični čisti gel, također se nakuplja i zgušnjava. Krajnji rezultat je tamniji, više definiranih obrva koji ostaju na mjestu cijeli dan.

Zanimljivi Članci

Projektiranje nogometnog kompleta - David Beckhamov način

35 načina za rock osnovne majice - Inspiration Guide

Kako stojiti šarene hlače radi rada i igranja bez uzbuđenja

Jedinstvena koža od Bleu de Chauffe jesen / zima 2015