Tom Holland, Tom Hiddleston i Benedict Cumberbatch pretvorili su Wimbledon u elegantnu Marvel Reunion

Anonim

Osvetnici udružite se. Pa, neka vrsta. Svake godine Wimbledon donosi neke od najvećih svjetskih zvijezda, a finala je mjesto gdje se susreću vrhunac stila i zvijezde snage.

Ovogodišnji događaj bio je doista poseban, a Novak Đoković vratio je prijestolje na All England Lawn tenis i Croquet klub. Izvan dvorišta bilo je to gdje se modna akcija dogodila iako nije bilo ni jednog, već tri Marvel superjunaka koji su izgledali dapper 'AF' dok su krenuli u igru.

Tom Holland koji glumi Spider Man izašao je u klasičnom odijelu od mramornih prozora koji je pažljivo prilagođen i povezan s širenom košuljom i dvosmjernom mršavom pletenom kravom - savršenom kombinacijom za blistav britanski ljetni dan.

Drugi Tom, Tom Hiddleston, u međuvremenu je izvrstan posao odlaska niz klasičnu Saville Row put s prilagođenim dvostrukim crnim brojem koji je nosio debele krpice i fino provjeriti obrazac. Crne uokvirene naočale dodaju dodatni dodir uglednog gospodina na izgled i zaista nema krivnje Loki za ovaj potez.

Konačno, krenuli smo na samoga dr. Stranga, Benedikta Cumberbatcha. Marvelov gospodar čarobnjaka odlučio se za divan bež odijelo zajedno s odgovarajućom fedora šakom za dodir britanskog klasicizma i sportske tradicije. Odijelo je bilo uparen s neba plavom košuljom, siva kravatom, četvrtastim džepnim džepom, smeđim Oxford cipelama i tankim Jaeger Lecoultre satom.

Zovemo ovo jedno divno trifecta. Boom-TSH. Bilo kako bilo, Drake se ljulja na prestižno prvenstvo u zelenoj kaputi.

1/6

Tom Holland

2/6

Tom Holland

3/6

Tom Hiddleston

Zanimljivi Članci

John Legend, Zac Efron i zajednički su ovog tjedna najbolje odjevene muškarce

Shades Of Cool s Brookeom Hoganom i Max Madeom

12 najpopularnijih slavnih muškaraca ovog tjedna [19.06.15]

Ove kratke frizure i frizure za muškarce će vas dobiti tijekom sezone