Pokušali smo i testirali, ovo su najbolji muškarci u Kölnu, parfemima i parfemima

Anonim

To je muško vrijeme u Kölnu, dušo. Sada kada smo ušli u godinu, trebali bismo za još jedan krug najboljih mirisa za muškarce. Ovogodišnji izbor temelji se na rasponu najboljih muških kolonjskih i uniseksnih mirisa koje smo osobno pokušali i testirali.

Pronaći ćete Valentina, Burberry, Histoires de Parfums, Creed, Comme des Garcons, Jo Malone, Maison Martin Margiela, Le Labo, Bottega Veneta i neke nejasne mirise iz parfema diljem svijeta.

Od orijentalnih, začinjenog, drvenastog i deluxe kožnog aromatiziranog muškog kolonjca, pokupili smo vam nekoliko krivulja kugle, kao i neke od najslikovitijih muških kolonjskih načina.

Kratka povijest o muškarcu u Kölnu

Jednom davno, ugodno mirisni napitci bili su stvar nužnosti. Njegov je nos stalno bio napadnut neugodnim mirisima dima, trulim hranom i otvorenim kanalima. I to je bilo samo ljudi - zamislite kakve su stvarne kanalizacije mirisale.

Dugo prije nego što je moderna parfema započela krajem 19. stoljeća, parfemi su postojali u nekim od najstarijih ljudskih civilizacija. Umjetnost izrađivanja mirisa počeo je u drevnoj Mezopotamiji i Egiptu, a zatim su ga pročistili Rimljani i Perzijanci.

Znanje o parfumeriji došlo je u Europu već u 14. stoljeću, dijelom zbog razvoja na Bliskom Istoku. Islamske kulture usavršavale su ekstrakciju mirisa destilacijom pare i uvele nove sirovine u industriju. S tim su mirisi spremni krenuti na zapad.

Današnje kolonjane ne izvode takvu čisto praktičnu svrhu, ali služe zanimljivijim: pomažu vam da postanete sretni. Uparite pravi miris s pravim čovjekom i dogodi nekakvo čarobnjaštvo. Ako ne znate o čemu se radi, jednostavno niste upoznali The One (miris, to jest).

Muški savjeti za keln

Najbolji mužjak u Kölnu mora biti zamišljeno povezan s specifičnim situacijama i prigodama u kojima će se nositi. Seducni tamni, duhanski i drveni mirisi odgovaraju večernjim događajima, a freske ili mirisi citrusa bolje funkcioniraju za svakodnevno habanje i ured.

Posljednje što želite učiniti je biti poznat kao čovjek "previše muškaraca u Kölnu" na poslu, stoga izaberite na odgovarajući način i primjenjuju se štedljivo.

Većina najboljih muževa u Kölnu i mirisima može se kupiti na mreži, no preporučujemo da ih najprije isprobate. Sprej malo u trgovini, a zatim idite u šetnju i vidjeti kako to miris nakon 15 minuta. Većina muških kolonjskih naša miris razlikuje se od svih. Vaša koža i feromoni reagiraju s napitkom kako bi personalizirao miris, što znači da ne morate pustiti tisuće na običajni Köln da biste dobili nešto jedinstveno.

Savjeti stručnjaka

Briony Wright, OdeLab.com

"Odabir novog mirisa trebao bi biti zabavno vrijeme, ali ima tendenciju da bude neodoljiv.

Do trenutka kada ste uzorkovali svoj četvrti prosječni miris u velikoj robnoj kući vjerojatno ćete imati zamor umora pa je bolje mjesto za početak manji butik specijaliziran za manje redaka koji je napravio neke od tla za vas.

Odlučite da li ste nakon nečega svježeg, laganog ili teľeg mirisa i držite se te kategorije. Zatim počnite prskati. Imajte na umu da će se bilo koja poslije brijanja mirisati na vašoj koži sasvim drugačijom od načina na koji se pojavljuje na kartonskoj traci mirisa, stoga provjerite svoje omiljene pokuse.

Lijepo je naposljetku imati zbirku koja uključuje miris iz svake kategorije mirisa, na primjer: citrusa, drvenastog, cvjetnog, pikantnog i morskog - na taj način prekrivena bez obzira na raspoloženje ili prigodu. "

Samantha Taylor's Top Picks, The Powder Room

Osam i Bob
Priča iza ovog mirisa gotovo je jednako dobra kao miris. Bilo je fascinantna priča o Albert Fouquet i JFK sretan sastanak je istina ili ne, miris je bezvremenski klasik u kolonjskom stilu.

Serpentin iz Comme de Garcona
Comme de Garcon vrlo je izvrsno. Serpentin nije samo snimak londonskog parka, već samog Londona, uključujući bilješke asfalta i trave. To čini zeleni miris s tamnim srcem.

Kolonijska koža Eau de Cologne Concentrée
Aqua di Parma Colonia je parfemski ormarić koji je svaki čovjek trebao imati. Ova najnovija inkarnacija uzima sofisticiranu svježinu Colonia i kombinira ga s toplinom kože i šume. Ukusno. Primijenite se slobodno zimi.

Dries Van Notten za Frederica Mallea
Intimni autoportret koji odražava elemente Dries dizajna, ovaj miris je omotavajući miris koji ostaje blizu kože. Dodir vanilije zaslađuje šumu i začine.

Santal Majuscule Sergea Lutensa
Santal Majuscule je počast sandalovoj, kremasti i smokey s kavom od kakao. Ovo je savršena zimska brijačkica koja će vas okružiti na hladnoj noći.

Blue Encens tvrtke Comme de Garcon
Volim ovaj miris, klasificiram ga kao muški kolonjski ormar. Mliječni tamjan s hladnom eksplozijom aromatične artemesije, Blue Encens je idealan za poslovni sastanak ili datum ručka.

1/30

Jazz klub Maison Margiela Replica

Specifičnost ovog posebnog mirisa poznatog kao Replica Jazz Club uskrsava suštinu skrivenog Brooklyn Jazz Cluba - mirisni miris mišića, vanilije, tonka graha, vetivara i duhanskih listova u kombinaciji kako bi izazvao poznati, ali zaboravljeni trenutak. Ako se duboko ulažete u kožnu fotelju s koktelom, dok se zoniranje slatkim melodijama saxa zvuči poput vaše vrste noći, onda je to tvoj miris.
Mi smo pokupili ovaj miris u Milanu i to je savršena mješavina drveta, viskija i kože s tako blagim slatkim rubom. Očekujte bilješke poput Pink Pepper, Primofiore Lemon, Neroli ulje, Rum Absolute, Clary ulje za ulje, Java Vetiverovo ulje, Absolute tablete duhana, Vanilla Bean i Styrax Resin.

KUPITI

2/30

Osam i Bob Izvorni

Taj je primjerak postao JFK-ov potresni balzam. Ima bilješke od jantara i drveta. Jednostavno nevjerojatan miris.

KUPITI

3/30

TOM FORD Noir Extreme

Tom Ford Noir nudi puni muški miris muškarcima s opsežnim bilješkama, uključujući talijanski bergamot, verbena, caraway, baie rose (ružičasti papar), ljubičasti cvijet, srca: crni papar, muškatni oraščić, toskanska irisna smola, egipatski geranija, bugarska ruža i Claryja Kadulja među još nekoliko.

KUPITI

Zanimljivi Članci

Projektiranje nogometnog kompleta - David Beckhamov način

35 načina za rock osnovne majice - Inspiration Guide

Kako stojiti šarene hlače radi rada i igranja bez uzbuđenja

Jedinstvena koža od Bleu de Chauffe jesen / zima 2015