Sretan pokret: Vodič za veliki pješčani pucanj

Anonim

Pustinjski krajolik. Prašine. Vatra. Eksplozija. Ne, ovo nije Burning Man. Zapravo, neki će ga zvati Anti-Burning Man.

Ovo je Big Sandy Shoot, 3-dnevna ekstravagancija gatling pušaka, pušaka i protuzrakoplovnih naoružanja održanih u sjeverozapadnoj Arizoni. Hippie festival za pištolje. Drugim riječima, ne mjesto gdje se možete lako uplašiti glasnim zvukovima ili se suprotstaviti Drugom amandmanu.

Stotine strijelaca okupljaju se na ovom udaljenom mjestu dva puta godišnje za najveći puškom strojnica u Sjedinjenim Državama. Pro-pištolj ili anti-pištolj, morate se složiti: ovo je jedinstveno američko iskustvo.

"Noći osvijetljeni mecima metaka i eksplozivnim dronesima? Ček. Zlatni kuglasti pištolj? Ček. Top ili spremnik? Naravno zašto ne."

Izbijanje iz prošlosti

Kako je počelo ovo slavlje smrtnih trgovaca? Možda pretpostavljate da je to politička izjava, redovno okupljanje okupljenih bjegunaca i NRA saveznika koji su namjeravali ostvariti svoje pravo na oružje. Bilo bi u krivu.

Iako muškarci (i šačica žena) koji pohađaju ponosni su svojim osobnim arsenalima, oni ne nadahnjuju mišljenje o ustavnim pravima ili kontroli oružja u Americi.

Ovo je jednostavno skup entuzijasta koji se prepuštaju hobi s zajednicom vršnjaka, a početak događaja odražava tu podcijenjenu filozofiju.

Big Sandy organizira MG Shooters, kolektiv koji je održao rekreativne ciljne izbojke u Arizoni već 30 godina. Događaji su počeli kao prijateljski susreti fanatika strojnickih pištolja, ali tijekom godina funkcije nisko-ključnih funkcija rasle su u mjerilu. Bob Faris, ikona u zajednici vatrenog oružja, potaknula je kreiranje dometa.

Utemeljitelj i Faris-štićenik Kenton Tucker krenuli su na misiju. Proveo je pet godina istražujući Arizona u svom džipu, prije nego što se naselio na kopnu između gradova Wikieupa i Kingmana.

Rođen je Big Sandy Range, a njegovo istoimeno događanje održano je na imovini proteklih 9 godina.

Holster To oružje, sinko

Sudjelovanje na događaju u kojem će milijuni opterećenja streljiva biti ispušteni nije baš najmanje zastrašujuća stvar koju ćete učiniti. Zatim dodajte nečasne prostore, pirotehnike i odricanje od koje morate potpisati samo za ulazak na web mjesto.

Ovo nije za slabog srca. Učinite svoje istraživanje i shvatite osnove prije nego što se pridružite vatrogascima na njihovom hodočašću.

Što donijeti

Veliki pješčani nije mjesto za odijelo. Paket s funkcijom (i pustinjskim vremenom) na umu. Sunčane naočale, kape i krema za sunčanje su musti. Utični utikači i zaštita očiju su također bitni. Donesite sklopivi stolac ako ne planirate provesti vikend na noge.

Smještaj

Najbliži moteli nalaze se u Kingmanu, oko sat vremena daleko. Većina posjetitelja želi kamp u Big Sandy Range. Ako ste za to grubo, kampiranje u donjem području slobodno je i dostupno na prvom mjestu. Park RV dostupan je u Wikieupu.

Vozila i parking

Parkiranje pucača nalazi se u određenom području neposredno iza položaja linija navedenih na vašem obrascu za registraciju. Parkiranje gledatelja nalazi se na donjem dijelu dometa, oko 100 metara od linije za paljenje. Pomoćna motorna vozila kao što su ATV, četvorci i prljavština bicikala nisu dopušteni na posjedu.

postrojenja

Toaleti su na stražnjoj strani linije za paljenje. Planirani su za čišćenje svaki dan, ali ne očekujte 5-zvjezdica iskustvo. Commodes su samo goli minimum. Neobrađena voda je dostupna na ograničenoj osnovi.

Morate isporučiti vlastitu vodu za piće tijekom vikenda. Nema mjesta za odlaganje sive vode ili crne vode na gradilištu.

koncesije

Kingman 4-H klub je na raspolaganju za hranu i osvježenje. Doručak, ručak i večera poslužuju se u petak i subotu, a doručak je dostupan u nedjelju.

komunikacije

Pokrivenost mobilnog telefona dostupna je na području Big Sandy Range. Usluga je umjerena, ali prihvatljiva za najčešće nosače. Nije da bi svejedno mogao održati pristojan razgovor nad svim tim pucanjem.

Raspored

Dostavlja se dnevni raspored postupka. Koristite ga da biste pronašli događaje na kojima biste željeli sudjelovati i znate kada će linija biti vruća. Posebni događaji najavljuju se dosta vremena da biste se uputili, ali budite upozoreni da se ne mogu čuti obavijesti u kampu i parkiralištu.

Policija Pew-Pew

Kao što je slobodno i divlje kao što izgleda Big Sandy Shoot, to nije bez pravila. Sigurnost je glavna briga.

Samoobrana oružja nije dopuštena, jer je nemoguće da MG Shooters jamči za sve sudionike. Oružana sigurnost je na imovini u slučaju incidenta. Svi posjetitelji ulaze u raspon na vlastiti rizik i moraju potpisati odricanje od objave prije ulaska.

MG Shooters osoblje događaja s policajcima policajaca policije linije, pucač RV kampovi, eksploziv magazin, registracije i gledatelja kampa. Dopušteno je samo ovlašteno osoblje izvan linije za paljenje. Strijelci i gledatelji u bilo kojem trenutku nisu ovlašteni.

Periodički se linija isključuje kako bi napunila reaktivne ciljeve. Oružje se ne smije rukovati kad se bilo koji osoblje nalazi na podjelu. Obavijest će biti objavljena kada je raspon jasan.

Zastava se podiže kako bi naznačila da je linija paljenja vruća. Zaštita za uši i očiju je potrebna u svakom trenutku kada je zastava gore, danju i noću. Zaštita za uši i očiju uvijek su potrebna, bez obzira na zastavu, u području podgrada i podudaranja. Alkohol je potpuno zabranjen od Big Sandya.

Ulaznice na pištolj

Postoje dva načina da doživite eksplozivni spektakl Big Sandy, s cijenama podijeljenim na razinu sudjelovanja.

Strijelci plaćaju 250 dolara za 3-dnevno snimanje kako bi zadržali svoj prostor na liniji. Pozicije linija brzo se popunjavaju. Svaki strijelac mora imati ispunjeni obrazac za registraciju mjesec dana prije snimanja. Strijelci pružaju svoje oružje i streljivo.

Gledatelji plaćaju 25 dolara po osobi za 3-dnevno snimanje. Nije potrebna registracija. Spektatorski zglobovi se kupuju na mjestu pucanja. Oni koji žele pokušati povlačiti okidač, mogu iznajmiti vrijeme pomoću strojnog pištolja s kabine za iznajmljivanje na licu mjesta. Točna vrsta dostupnog oružja varira od pucanja do pucanja.

Kad jednom budete, gotovo ste sigurni da ćete naići na nešto što nikada niste mislili da biste vidjeli. Noći osvijetljeni udaraljkama i eksplozivnim pištoljem? Ček. Zlatni Gatling? Ček. Top ili spremnik? Naravno zašto ne? Maneken koji se odijeva kao ikona francuskog otpora Drugog svjetskog rata? Tu je i njezino ime Mary Lou.

Neće vam biti vaš najudobniji vikend, ali ostavit ćete veliku eksploziju Big Pješčane puške i spremni za bilo što.

Zombi apokalipsa? Donesite ga.

Sve slike zahvaljujući kršćanskom Lamontagneu

Zanimljivi Članci

50 načina za crtanje cvjetnih grafika i ne izgledaju kao baka's sofa

Apartman s novim suvremenim nogometašem

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Conor McGregor, Floyd Mayweather i Channing Tatum

Justin Bieber nosio je 300.000 dolara vrijedan dijamantni sat kako bi vidio njegovu svadbenu pastoru