Tudor GMT Black Bay je Rolex GMT s povoljnim sestrom

Anonim

Pitajte i primat ćete. Dok je Rolex predstavio ono što je najvjerojatnije najviše govorio o satu ovogodišnjeg Baselworlda, njegova petoznamenkasta cijena još uvijek je zastrašujuća za neke obožavatelje prestižnog dizajna "Pepsi".

Uđite u sestru, Tudore. Švicarski sat je otkrio svoj GMT Black Bay na showu uz Rolexov GMT-Master II i rezultat je prilično zapanjujući.

Tri upečatljive narukvice koje možete odabrati, praktični kovčeg od nehrđajućeg čelika od 41 mm i cijena koju je Rolex smanjio za manje od pola cijene, pobjednik je u bilo kojoj knjizi. Ono što je najvažnije, i dalje izgleda dio zahvaljujući dobro osmišljenom plavom ispisu.

Precizni Tudor Caliber MT5652 automatski prati pokret sa satima, minutama, sekundama, datumom i GMT funkcijom. Za one koji nisu svjesni, GMT funkcija u osnovi uspostavlja lokalno vrijeme bez gubljenja iz vida vremena u dvije druge vremenske zone.

Crni brojčanik u međuvremenu ima potpis Black Bay dodiruje, kao što su ruke pahuljice i točkaste indekse.

To je sve povezano u komadu koji ima 70-satnu rezervnu snagu i vodootpornost od 200 metara.

Na raspolaganju će biti tri trake koje uključuju izbor čelične narukvice, smeđa kožna traka "terra di siena" i crvenu traku od trake.

Lokalna cijena još treba potvrditi, no postoji i švicarska cijena koja vidi Tudor Black Bay GMT počevši od 3400 CHF.

Zanimljivi Članci

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Ed Westwick, David Gandy i Dougie Poynter

Učenje čvrste gospođe Look

Najbolji blazers i marke za muškarce za kupnju Right Now

5 Must-imati muške svijeće za gospodin