Underrated Films of 2017: Najbolji filmovi koje ste propustili ove godine

Anonim

Zašto su neki filmovi blockbusters i drugi flops? Je li laka marketing? Je li to premijera s lošom vremenom? Je li to neosvojena prikolica? Ili je to samo nesreća?

Kao i bezbroj godina prije toga, vidio je najviši box office grosses ići na velike proračunske superjunaka, nastavaka i ponovnog pokretanja franšize, dok su kritični favoriti krenuli kroz pukotine da bi ih vidjeli samo najsjajniji filmski mediji.

Sve veći broj holivudskih A-listera pojavljuje se u nezavisnim filmovima i manjim projektima, pružajući zvjezdani snopove koji bi se inače previdjeli. Ove skrivene dragulje donose potrebnu originalnost u industriji zasićenih zabavnih sadržaja, a kako se krećemo u sezoni nagrada, vrijeme je za revidiranje najslavnijih filmskih iskustava godine.

Isprobajte jedan od tih podcijenjenih filmova 2017. sljedeći put kada trebate noć.

kolosalan


Službeni prikaz: Gloria (Anne Hathaway) je izvanbračna djevojka koja nakon što je njezin dečko izbacio iz svog stana, prisiljena je napustiti svoj život u New Yorku i vratiti se natrag u svoj rodni grad. Kada se vijest objavljuje da divovsko biće uništava Seul u Južnoj Koreji, Gloria postupno spoznaje da je nekako povezana s njegovim dalekim fenomenom. Budući da se događaji počinju razvlačiti iz kontrole, Gloria mora odrediti zašto njezino naoko beznačajno postojanje ima tako ogroman učinak na sudbinu svijeta.

Rotten Tomatoes Ocjena: 80%

Ono što su kritičari rekli: "Napravljeno na proračunu koji bi samo pokrivao Kongov lijevi bicep, Colossal je cool, pametan film, s razvojnim zapletima o kojima će se dugo pričati" (Empire)

Duh Story


Službeni prikaz: Poznati redatelj David Lowery ( nije li njihova tijela, Peteov zmaj ) vraća se jedinstvenim istraživanjem naslijeđa, gubitka i bitne ljudske žudnje za smislom i vezom. Nedavno preminuli, duh bijeli plavi (Casey Affleck) vraća se u svoj prigradski dom kako bi utješio svoju oduševljenu ženu (Rooney Mara), samo da bi otkrio da je u svom spektralnom stanju postao vremenom, prisiljen da pasivno promatra život znao, a žena koju voli polako odmiče. Sve neugodnije, duh kreće na kozmičko putovanje kroz pamćenje i povijest, suočavajući se s neizrecivim životnim pitanjima i ogromnim postojanjem. Nezaboravna meditacija o ljubavi i žalosti, Duh Story izlazi ekstatično i nadrealno - potpuno jedinstveno iskustvo koje dugo traje nakon što se kriju krediti.

Rotten Tomatoes Ocjena: 90%

Ono što su kritičari rekli: "Ovaj vrlo poseban film baca finu, delikatnu čaroliju; mnogi se mogu oduprijeti, ali oni koji idu zajedno s njim mogu se naći duboko preseljeni, prebačeni u duševno uzbudljivo, poetsko kozmičko mjesto. "(Common Sense Media)

Logan Lucky


Službeni prikaz: Logani su hardscrabble obitelj s brežuljaka Zapadne Virginije, a njihov je klan poznat po svojoj sreći skoro 90 godina. No, uvjerljiva Jimmy Logan odlučuje da je vrijeme da okrene obiteljsku sreću, a uz malu pomoć svojih prijatelja Redneck Robbers planira ukrasti 14 milijuna dolara s Charlotte Motor Speedway. Logan Lucky režirao je Steven Soderbergh i zvijezde Channing Tatum, Adam Driver, Daniel Craig, Katie Holmes, Seth MacFarlane, Riley Keough, Sebastian Stan, Katherine Waterson i Hillary Swank.

Rotten Tomatoes Ocjena: 93%

Ono što su kritičari rekli: " Logan Lucky je zabavni romp koji pokreće pametna skripta, snažne performanse preko ploče i izvrstan smjer" (Screen Rant)

jači


Službeni prikaz: Snažnija je nadahnjujuća istinska priča o Jeffu ​​Baumanu, običnom čovjeku koji je uhvatio srca njegova grada i svijeta da postane simbolom nade nakon sramotnog bombaškog bombaškog maratona iz 2013. godine. Jake Gyllenhaal zvijezde kao Jeff, 27-godišnji radničkom Bostonu koji je bio u maratonu i pokušao vratiti svoju bivšu djevojku Erin (Tatiana Maslany). Čekajući je na cilju kada se pojavi eksplozija, izgubi obje noge u napadu. Nakon povratka svijesti u bolnici, Jeff je u stanju pomoći policiji identificirati jedan od bombardera, ali njegova vlastita bitka je tek počela.

Rotten Tomatoes Ocjena: 94%

Ono što su kritičari rekli: ". film se ne smije odbaciti samo kao jedan pravi životni film koji će jednog dana uhvatiti kabelsku televiziju; Jači je duboki, osjetljivo napravljen dragulj. "(Atlantik)

Ingrid ide na zapad


Službeni prikaz: Nakon smrti svoje majke i niza samozadovoljavajućih zastoja, mlada Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) bježi iz pustinjske egzistencije premještajući se na Zapad kako bi se sprijateljio sa svojom Instagramovom opsjednutosti i LA društvenom Taylor Sloane (Elizabeth Olsen). Nakon kratke veze krivotvorine između ovih najliših prijatelja, fasada počinje puknuti i ženskim životima - s komičnim zlonamjernim rezultatima.

Rotten Tomatoes Ocjena: 86%

Ono što su kritičari rekli: "Vrlo pametan preuzimanje filma stalkera, koji se odupire laganim smijehom za tešim istinama, i možda će vam omogućiti da dvaput razmislite sljedeći put kada podesite fotografiju za društvene medije." (Empire)

Dobro vrijeme


Službeni pregled: Nakon što je u zatvoru pljačka banke srušio mlađeg brata u zatvoru, Constantine "Connie" Nikas (Robert Pattinson) kreće u upletenu odiseju kroz gradski podzemni svijet u sve očajnijem i opasnijem pokušaju da se njegov brat Nick (Benny Safdie ) iz zatvora. Tijekom jedne adrenalizirane noći, Connie se naljuti na ludog silovanja u nasilju i kaos dok se utrkuje na sat kako bi spasio svoga brata i sebe, znajući da njihovi životi objesiti u ravnoteži.

Rotten Tomatoes Ocjena: 91%

Ono što su kritičari rekli: "Sadrži toliko naprijed kretanje kao i svaki film u nedavnoj sjećanju. Dobar je vrijeme jednako srce kao što je uzbudljivo." (Wall Street Journal)

Ubijanje svetog jelena


Službeni pregled: Steven (Colin Farrell), istaknuti kardiotoraktični kirurg vjenčan je s Anninom (Nicole Kidman), cijenjenim oftalmologom. Oni su dobro i žive sretni i zdravi obiteljski život s dvoje djece. Steven je uspostavio prijateljstvo s Martinom, bezglavim 16-godišnjim dječakom kojeg je pod svojim krilom. Stvari su zlonamjerno okrenuti kada Steven uvede Martina u svoju obitelj, postupno bacajući svoj svijet u nemir i prisiljavajući Stevena da napravi šokantnu žrtvu ili riskira izgubiti sve.

Rotten Tomatoes Ocjena: 79%

Ono što su kritičari rekli: "Raditi kao duboka meditacija o karmi, predestinaciji i krivnji i pravilnom zastrašujućem filmu, ovo je blizu najboljeg posla od svih uključenih u karijeru. Budite upozoreni: ovo je teška stvar. "(Carstvo)

Patti Cake $


Službena sinopsisa: U priči iz doba neravne ravno iz Jerseya, nevjerojatan rapper pronalazi svoj glas kao jednu od najčešćih hip-hop legendi u izradi u Patti Cake $, prvome dugometražnom filmu od priznatih komercijalnih i redatelj glazbenog i video režisera Geremy Jasper. Patti Cake $ nalazi se u zabačenom predgrađu trgovačkih centara, a potraga za slavom i slavom humorom, sirovom energijom i nezaboravnim otkucajima.

Rotten Tomatoes Ocjena: 82%

Ono što su kritičari rekli: "Dinamičan debi Geremyja Jaspera potiče energijom i izvornošću autentičnosti" (Hollywood Reporter)

Projekt Florida


Službeni prikaz: Postavljen na dionici autoceste izvan zamišljene utopije Disney Worlda, projekt Florida slijedi šestogodišnju Moonee i njezinu buntovnu majku Halley tijekom jednog ljeta. Dva tjedna uživo u tjednu u "The Magic Castle", proračunni motel kojim upravlja Bobby (Willem Dafoe), čiji kruti vanjski dio skriva duboki rezervoar ljubaznosti i suosjećanja. Unatoč svojoj oštroj okolini, preuranjen i opasan Moonee nema nikakvih problema s izradom svakodnevice proslave života - ne znajući za nju, međutim njezina delikatna fantazija podupire napor i žrtva Halleyja, koji je prisiljen istraživati ​​sve opasnije mogućnosti kako bi osigurati njezinu kćer. Projekt Florida daje život i glas zajednici koja se rijetko viđa na ekranu, stvarajući portret portreta suvremenih života življenih na marginama.

Rotten Tomatoes Ocjena: 95%

Ono što su kritičari rekli: "Ovo je gotovo savršen film i pojačavanje svega što je bilo sjajno o Bakerovom posljednjem filmu". (Vulture)

Brigsby Bear


Službeni pregled: Superfan James je opsjednut pametnim, ako je to nevjerojatno glupo dječja igra Brigsby Bear Adventures do točke religioznosti. Svijetla, osjetljiva mlađa odrasla osoba koja još uvijek živi kod kuće, odrastao je s ovom fantasy serijom, a program je također narastao s njim, postajući složeniji tijekom godina. Kada se naglo završi emisija, Jamesov život se zauvijek mijenja. On postaje novi kreator Brigsby Beara umjesto samo gledatelja u mraku, i počinje završiti priču. Na putu je konačno pristupio smislenim vezama koje mu nedostaje život i stvara inventivno izuzetno i duboko uzbuđujuće ljubavno pismo otkupiteljskoj moći kreativnosti.

Rotten Tomatoes Ocjena: 79%

Ono što su kritičari rekli: " Brigsby medvjed" je beskrajno iznenađujuća čarobnjačica filma koji opet iskrenost i slatkoću pretvara u kinematografsku vrlinu. "(The Verge)

Zanimljivi Članci

50 načina za crtanje cvjetnih grafika i ne izgledaju kao baka's sofa

Apartman s novim suvremenim nogometašem

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Conor McGregor, Floyd Mayweather i Channing Tatum

Justin Bieber nosio je 300.000 dolara vrijedan dijamantni sat kako bi vidio njegovu svadbenu pastoru