The Unsung Heroes Gospodinovog kabineta

Anonim

S pilingom lica, lica za ispiranje i vlage koja dominira velikim dijelom žarišta muškog grooming tržišta, lako je zaboraviti i ostale muške stvari koje nam pomažu da izgledamo najbolje. Kistovi za brijanje, škare za nokte, lučnjaci i pincete možda se ne bi privukli toliko pažnje kao i njihovi kolege, ali ipak su vitalni za cijeli proces.

Svaki od njih svakodnevno pomaže na njihovom malom načinu da se bave zabrinutostima za njegu. Ovim smo člancima rasvijetlili ove neobuzdane heroji u ormaru kupaonice i slavili njihovu ulogu u našoj rutini za njegu.

Nail clippers

Prilikom drhtanja nečije ruke, obično ćete primijetiti dvije stvari; razumijevanje njihove ruke i stanje njihovih noktiju. Dugi i slabo održavani nokti nikada nisu dobar izgled, a dok nokti privlače i zamke prljavštine, to je i fizički neumoljivo i problem za vaše zdravlje. Ulagajte u dobre parove škara za nokte od nehrđajućeg čelika da biste dugo čekali na čekanju.Kliperke će osigurati glatki, čak i rez na noktu i izbjeći neugodan i neuredan izgled.

Nail Clippers

Pinceta

Uklanjanje dlačica iz nosa, lica ili obrva možda nećete biti privlačni većini muškaraca, ali to je najprecizniji i učinkovitiji način uklanjanja dlaka. Pinceta je najučinkovitiji alat za precizno uklanjanje dlačica dok se kosa uklanja iz korijena, dopuštajući više vremena prije nego se kosa ponovno pojavi. Brijanje viška kose na obrve, na primjer, je i suvišno i rizično. Ne samo da će se kosa pojaviti češće s brijanje, ali će također rasti deblji. Zato uklonite tu neugodnu monopu i ako se osjećate dovoljno hrabro uklonite tu kosu koja izlazi iz vaših nosnica.

Trgovine pinceta

Prijenosni kosilice za kosu i uši

Ako se ne osjećate dovoljno hrabro da napadate zalutale dlake s pincetom, možete se prebaciti na trimer za nos. Sušilice za kosu za nos i uši omogućuju vam da izbjegnete neugodan osjećaj koji dolazi od plucking kose i umjesto toga uklanja kosu na brz i jednostavan način. Mali noževi također osiguravaju da ne ostavite preciznost za udobnost. Uklanjanje viška kose je samo još jedan dio procesa njege, a trimer za kosu za nos i uho ovaj dio vaše rutine sigurno će biti brz, bezbolan i praktičan.

Trupljači za trgovinu

Zubni konac

Vi svibanj ili možda ne znate ovo, ali loše disanje je često uzrok ne flossing. Zatim razgovarajte sa svojim lokalnim zubarom i reći će vam da zubni koncem pomaže smanjiti količinu koja će u konačnici uštedjeti mnogo novca na stazi. Vjeruj mi, znam nakon što je nedavno potrošio 5.000 dolara kod stomatologa. Nabavite zalihu zubnog konca i osigurajte da svoju 30-satnu praksu dodate u svoju dnevnu rutinu.

Trgovina zubnom crijevima

Loofah Sponge

Loofah je važan alat za mušku njegu i onaj koji se često koristi zbog svoje percepcije da je samo za ženke. Loofah spužva nude nevjerojatne pilinge kvalitete za cijelo tijelo. Iscjeljivanje lica redovito je važan dio vaše rutinske njege, pa zašto ne biste to proširili na ostatak tijela? Uklonite izgubljenu mrtvu kožu i prljavštinu iz vaših ruku, stopala, prsa i pomažu u sprječavanju pojave zastrašujućeg leđa.

Trgovina Loofahs

Iako ove stavke možda ne primaju istu razinu fanfare kao i ostali proizvodi za njegu, oni su neophodni za našu svakodnevnu njegu rutinu. Investirajte u neke od tih neobjavljenih heroja i dopustite im da dođu do spašavanja vaših bolesti.

Zanimljivi Članci

50 načina da se sruši siva kosa i bude kralj srebrnih lisica

Simone Holtznagel x Gumball 3000 Get Racy za pogodak

Kako nositi šal (i gledati Trés Europske radiš)

Watch Trailer za novi James Dean Film 'Life'