Versace pokreće Dylan Blue

Anonim

Znaš kad Gigi Hadid posuđuje svoju prirodnu ljepotu kampanju mirisa, mora biti barem malo odobrena od žene, zar ne? Dakle, Versaceov novi muški miris, Dylan Blue, može vam samo postaviti djevojku iz vaših snova. ili barem nešto blisko.

Dylan Blue je fougère miris koji je za one koji ne znaju francuska riječ koja znači "paprati" i jedna je od glavnih obitelji u kojima se klasificiraju moderni parfemi i obično imaju različite vrste citrusa, zeljaste, zelene, uključeni su cvjetni i životinjski zapisi.

Mirisna, drvena aroma Dylana Bluea nadopunjuju se novim i izuzetnim svojstvima prirodnih citrusa, bergamota i grejpfrutova, u kombinaciji s modernim slikovitim smokvama za mediteransku nadraženu svježinu, dubinu posudbe i zaokruživanje voćnog mirisa mirisa.

Postoji još jedna virilna dimenzija mirisa u obliku ljubičastog lišća s crticom crnog papra. Međutim, sofisticirane i inovativne Dylan Blueove drvenaste note ambrozija, papirusa i organskih patchouli zapravo dovode do snažnog, pulsirajućeg srca parfema.

Intenzivna, zavodljiva i savršena za suvremenog čovjeka, bilo na poslu ili igri, Versaceov Dylan Blue seksi je morao dodati u svoju zbirku mirisa.

Zanimljivi Članci

Projektiranje nogometnog kompleta - David Beckhamov način

35 načina za rock osnovne majice - Inspiration Guide

Kako stojiti šarene hlače radi rada i igranja bez uzbuđenja

Jedinstvena koža od Bleu de Chauffe jesen / zima 2015