Novčanik robnih marki koje pustiti svijet da zna da si ispraznio i Lovinov život

Anonim

Pravi novčanik je čovjekov najbolji prijatelj. Ako stvarno razmišljate o tome, drži sve što vam treba da kupite taj prokleti pas na prvom mjestu. Naravno, postoje opća pravila i smjernice za kupnju novčanika kvalitete i nitko od njih ne uključuje velcro ili najlon.

Ako vam je potrebno mjesto za stavljanje teško zarađenih novčića onda imate sreće. Zasigurno smo cijeli svijet lovili na najbolje novčanike za muškarce 2017. godine, koji će ne samo razonoditi različitim stupnjevima okusa, već bi trebali nadmašiti vašu svekrvu.

Što čini dobar novčanik

Postoje pet ključnih područja koje treba paziti kada tražite kvalitetne novčanike za muškarce: kožne kvalitete, konstrukcije, prometa, nabrane kutove i nabore. Svaka igra važnu ulogu ne samo da služi svojoj svrsi već osigurava da će integritet i dugovječnost pribora biti test svakodnevnog zlostavljanja.

Koža

Kada se radi o vrsti kože, pokušajte izbjeći 'vrhunsku' kožu budući da su to kože koje imaju nepravilnosti koje su prošarane i zatim prekrivene smolom da bi se formirala glatka površina. Postoji unutarnja snaga, ali ostavlja novčanik da izgleda više poput plastike nego bilo što. Puno zrnato koža koja nije ispravljena je način da ide i ona također dodaje karakter kao i prirodni dob.

izgradnja

Otkrivanje načina na koji se izrađuje novčanik često se zanemaruje, ali jednako je važno kao i kožna ocjena. Novčanici se izrađuju na dva načina: Preokrenuti Cut Edge. Cut Edge je prečac način na koji je koža izrezana, povezana i zatim smola prevučena na rubovima. Kada se ova smola odmakne, otkrivat će izgubljenu kožu. Okrenuta je tamo gdje se koža prigušuje prije nego se šivanje stvori bešavom vezom. To je dulji proces proizvodnje, ali će trajati mnogo dulje od posljednjeg.

Promet

Testiranje integriteta novčanika je neophodno ako ćete ispustiti dobar iznos novca na jedan. Jedan od načina da to učinite je testirati širinu prometa (savijanje), kao i položaj šivanja. Uski promet je ono što biste trebali tražiti u novčaniku kvalitete, kao i šivanje koje ostaje centralno i ravno.

Obložene kutove

Drugi ključni pokazatelj dobro oblikovanog novčanika jest njegov kut. Obloženi uglovi su kožna zona za spajanje na rubu, koja je bila omamljena prije zaobljenja u ojačani kutak - to znači da nema rezanja ovog područja. Ako je kut pravog kuta, on je slabo izrađen. Izbjegavajte po svaku cijenu.

gužvanja

Dobar novčanik mora podnijeti rigide svakodnevne uporabe i habanja. Da biste utvrdili je li to slučaj, potražite bilo kakve nabore na koži koje su izrađene od vrućeg željeza na okretnim rubnim šavovima i utorima za kartice.

Na stilove trendova

Trendovi novčanika dolaze i odlaze baš kao i modni, ali jedna je glavna uloga u 2017. kontinuirani gubitak muškog novčanika. S tehnologijom pay-wave-a prilično negirajući potrebu za gustim wads gotovinom da se nose oko, novčanici počinju se razrjeđivati ​​kako bi smjestili samo gole osnove poput kartica. To nije nužno loša stvar, budući da su prostrani novčanici ispunjeni potvrdom iz 1999. godine više ne bi trebali biti dio suvremenog gospodinovog ormara.

Kada tražite najnovije novčanike za muške stilove, idite s bojama, teksturama ili uzorcima koji najbolje odražavaju vaš osobni stil. Ako ste konzervativni tip, odlučite se za tamnije boje s minimalističkim dizajnom. Za kreativniju vrstu tipa pogledajte sjajnije boje, grafičke otiske ili razrađene završne obrade i privitke lanaca kako biste pokazali svoj jedinstveni stil.

Iako imajte na umu da će taj novčanik ići s vama s odjela za sastanak u bar, tako da ono što odaberete odraz će vaše osobnosti među vršnjacima.

1/20

Thom Browne

Slavno dobro prilagođen stil Thom Brownea nije samo za vaše odijelo. Ova sjajna novčanica s prugastim listićima pažljivo je izrađena u Italiji od klesane koštice i završila s ikonastim crvenim, bijelim i plavim prugama marke. Unutra ćete naći osam otvora za kartice, dvije kopče za račun, dva džepa za prijam i odgovarajuću tablicu s prugastom žicom.

KUPITI

2/20

Christian Louboutin

Christian Louboutinov potpisni šok crvene boje nalazi se na punom, nepromjenljivom prikazu unutar Kaspero novčanika, a vanjska strana ukrašena je kaputom tvrdih metalnih šiljaka vrijednih za Sex Pistol. Zovimo se savršenim novčanikom za dobro pješčanu punk. Alternativno, isprobajte Kios vlasnika kartice ako vam se sviđa izgled, ali želite još tanji profil.

KUPITI

3/20

Valentino

Poput ukrašene estetike, ali želite nešto više suzdržano? Isprobajte tu opuštenu opciju Valentina. Uvojak od lisnatog lisnatog telećeg stakla ima piramidalni vijak s detaljima na prednjoj i stražnjoj strani lica, a na stražnjoj i unutarnjoj strani reljefni logotipi. To je malo rock'n'roll, ali dovoljno ukusno da se guraju u uredu bez crteža.

KUPITI

Zanimljivi Članci

Smart Casual službeno je mrtav - ovo je kako nositi haljinu kod 2018. godine

Kako nositi smoking i gdje da biste dobili jedan

Lauren Engel i prijatelji dolje ispod za časopis C-Heads

Airbus predstavio 'Day & Night' suite prve klase kompletan sa spuštenim krevetom