WATCH: 40 stvari koje niste znali o snowboardingu Scotty Jamesu

Anonim

Sljedeći film snimljen je u suradnji s TAG Heuerom

Srce u ustima, vjetar u vašoj kosi, gravitacija zaboravljeni koncept: jeste li se ikad zapitali kakvo je to gledati Olimpijski Halfpipe od 12 stopa u zraku?

Da biste dobili u umu nekoga tko živi za ove trenutke, pogledajte ovaj videozapis koji smo napravili s prvakom olimpijskog snowboarda Scottyja Jamesa. Dvobrojni svjetski snowboardski Halfpipe prvak i trenutačni dobitnik FIS Crystal Globea, kako bi rekli Scotty James, osjećaj bi bio nedostatak.

Od najboljeg mjesta za kavu na svijetu, na omiljeni trenutak na Olimpijadi (i načina kako se nositi s pritiskom), prolazimo kroz niz pitanja s vjerojatno "najpopularnijom australskom sportskom zvijezdom u Americi".

Sada je sa sjedištem u Coloradu, SAD-a, ali još uvijek zove Melbourne kod kuće, James je dokazao hype oko njega na 15-year-old (kada je bio najmlađi muškarac svih natjecateljskih naroda na Vancouver 2010 Zimske olimpijske igre), bio je zajamčen.

Što je prvo što preporučuje njegovim prijateljima koji posjećuju Melbourne? Najčudnija stvar koju je ikad pojela na svojim putovanjima? Kako trenira kada nema snijega? Tko su njegovi junaci za snowboarding? Oh, i najbolji kompliment kojeg je ikada primio - što zapravo nije bio siguran u konačnici bio je kompliment. Uronite u odgovore na sva ova pitanja i još mnogo toga.

Zanimljivi Članci

Smart Casual službeno je mrtav - ovo je kako nositi haljinu kod 2018. godine

Kako nositi smoking i gdje da biste dobili jedan

Lauren Engel i prijatelji dolje ispod za časopis C-Heads

Airbus predstavio 'Day & Night' suite prve klase kompletan sa spuštenim krevetom