Dobili smo krv kako bi dokazali snagu Montblancovog novog Smart Watcha

Anonim

Satovi koji se žele utemeljiti u kategoriji pustolovina obično se odvijaju na dva načina.

Udariti utjecaj na aktiviranje nekih suvišnih hashtagova ili poslati njihov najnoviji pametni sat koji se udara u gomilu razmetljivih stijena s montiranom brdskom biciklom. Ovaj planinski biciklist.

Otkrivanje skrivene poruke

Dugo prije ovog slatkog braka između lica, šljunka, krvi i luđaka, postojao je Montblanc - dobavljač luksuzne robe s istinskim korijenima u duhu istraživanja.

Na primjer, uzmite njihov jedinstveni logotip. Većina ne bi znala da je Montblancov potpis s šesterokutnim bijelim snijegom logo zapravo vrh pogleda na planinu Mont Blanc, naslovnicu za najvišu planinu u europskim Alpama.

Ovaj simbol zajedno s ponavljajućim brojem "4810" na Montblancovim kreacijama predstavlja identitet koji predstavlja vrhunac obrtništva podlogom ambicije da udari nove visine inovacija. To je također skrivena klimanje na planinu 4, 810 metara visine.

Dok nemamo krstarenje pet kilometara planine da se penjemo ovdje u Australiji, imamo helikoptere i tajno odmaralište koje se nalazi 1100 metara nadmorske visine. Dovoljno blizu.

Naš mali izlet u divljinu Queenslanda pružio nam je savršenu priliku da se približimo i osobno s nekim Montblancovim najnovijim satovima. Ali prije nego što dođemo do toga.

Luksuzni među oblacima

Spicers Peak Lodge zvuči kao lijepo mjesto gdje amaterski kamperi odlaze na pečene borove šume i napadaju medvjedi. Nije. Oni ovdje ne rade borovnice i medvjedi su obučeni kao veličanstvene krave koje plijevaju svoje najbolje dane na pozadini nacionalnog parka s popisom svjetske baštine.

S našim neposrednim zabrinutostima, Montblanc je malu grupu zajedno s najnovijim kolekcijama gledanja čuvao na osamljenu lokaciju daleko od pritisaka civilizacije (i očigledno svakog živog izvora cigareta).

Ovo je bila pustolovina koja je predstavila ime koje je 112 godina tjeralo znatiželju i inovativnost. Veza između Montblanca i Spicers Peak Lodgea? Sinergija luksuza, pozornost na detalje, inovacije i nove visine između dva imena.

Nepotrebno je reći da je smještaj pružao razinu usluge koja bi bila konkurentna većini metropolijarnih luksuznih butik hotela - bez obzira na osoblje trebaju boraviti na gradilištu samo kako bi se održalo mjesto. Što to znači za vas i vaše goste je opuštanje, istraživanje, planinarenje, brdski biciklizam, fino blagovanje, degustacija viskija i osobne usluge poput masaža - trebate li to.

To je jedna od najvjerojatnijih lokacija na kojima možete pronaći ovu razinu usluge, ali ako možete pronaći automat za prodaju na skrovitoj planini onda to ne bi trebalo iznenaditi.

Prirodni pejzaž Spicers Peak Lodge napravio je jedinstvenu pozadinu za uvođenje vintage timepieces iz njemačkog luksuznog imena.

Montblanc Summit: The Unbreakable Smart Watch

Reći da smo za ovaj spin uzeo ovaj spin je understatement - to je bio više od nasilnog sudara. S Montblancovim prvim pametnim satom zamotanima oko zgloba za pravilnu sezonu brdskog biciklizma, bilo je brzo podvrgnuto svim vrstama stanja u kojima bi mehanički sat mogao srušiti.

Hladno vrijeme, bezumni šok, prljavština, voda, znoj. Uzeo ju je sve, sretno zvučao zajedno i ispričao vrijeme laganim udarcem svog živopisnog AMOLED zaslona od 1, 39 inča. Čitljivost nije bila problem uopće tijekom dana i jedva smo primijetili težinu na zglobu bez obzira na veličinu veličine 46 mm.

A onda smo Montblancu održali najveći test. Mala napomena kod novijih planinskih biciklista: Kada se krećete niz strminu brda brzinom brusne šljunčane i izbočene stijene dvostruko veće od vaše glave, nemojte zbuniti svoje stražnje kočnice sa svojim bojištima. Lijevo kvačilo - ispred. Pravo kvačilo - stražnje.

Ovaj BMX mladić 90-ih godina je nepravilno odabrao i našao se kako trči preko upravljača prema terenu nakon što je zabio gnijezdi skok. Kompresijske hlače bile su uništene, koljena su bila krvava, lice je krvavo, usna je blago poprskana.

"Jesam li krvarenje?" Bile su prve riječi koje sam izgovorio našem vodiču. Njegov odgovor bio je "Oh. pijem ovo, ispljunu. "

Udoban tip bio je. Nastavili smo završiti naš put s gledanjem zapanjujuće neozlijeđenim i punim radnim nalogom. Bio je to manji izlet koji je predstavio Montblancovu sposobnost da ne samo plati vrhunske luksuzne proizvode, nego i suvremene alate dizajnirane za vaše najveće (pogrešne) avanture.

Na samom vrhu Summit radi na uređaju Android Wear 2.0 prilagođenog za pametne satove. To omogućuje niz značajki poput svjetskog timera s 24 vremenske zone, ugrađenim monitorom otkucaja srca, pokrenutim aplikacijom za praćenje i sjajnim rješenjima problema s putovanjima kao što su Google pomoćnik, Foursquare, Uber i govorni aktivirani prevoditelj. Ona također reproducira pjesme putem Bluetooth veze ako trebate utopiti svijet.

Na estetskom prednjem dijelu Summit izaziva klasične dobre izglede zahvaljujući dizajnerskoj DNA koja je naslijedila iz Montblancove zbirke iz 1858. To se može vidjeti u zakrivljenom safirnom kristalu koji prvi put putuje na pametan sat. Ipak nipošto nije delikatna. Ovaj sat je smješten u robusnom kućištu od nehrđajućeg čelika i titana, što je jedan od temeljnih razloga zašto mu je lice bilo bolje od našeg.

Potreba za personalizacijom također se susreće s Montblancom koji nudi četiri različita slučaja i osam različitih trake, uz mnoštvo opcija za gledanje lica kako bi se stvorili više od 300 kombinacija stilova za odabrane nositelje.

Nije loš prijedlog luksuznom vintage sataru koji želi osvojiti nove visine u digitalnom svijetu.

SAZNAJ VIŠE

Zanimljivi Članci

Smart Casual službeno je mrtav - ovo je kako nositi haljinu kod 2018. godine

Kako nositi smoking i gdje da biste dobili jedan

Lauren Engel i prijatelji dolje ispod za časopis C-Heads

Airbus predstavio 'Day & Night' suite prve klase kompletan sa spuštenim krevetom