Nosite ove koeficijente ako želite pretvoriti datum u ljubavnika

Anonim

Ako je vaša linija podizanja Tinder bila apsolutna staza i imate vremena i datuma u knjigama, jasno je da vaše prethodno zasnovane temelje zaslužuju jednaku pažnju, pažnju i finoću kao i vašu online fasadu. Završni dodir - nakon što ste pričvrstili ormar i uklopili ga - savršen je miris.

Znanost nas podupire važnosti. Istraživanja su otkrila da dečki koji su dobili svoj spužvavski sprej ponašaju se s više povjerenja od svojih prirodno-aromatskih susjeda. Ali podaci također pokazuju da je olfaction snažan atrakcijski filtar. Ako se zabavite u pogrešnom mirisu, ili ga ostavite u potpunosti i mirisate kao dobro opremljeno autobusno sjedalo, postavit ćete pravila iznenadne smrti na vruće datume koji planirate cijeli tjedan.

Zato smo odabrali osam mirisa koji će imati leđa, idete li za sladoled ili sjedite za tri tečajeva na najboljem mjestu u gradu. Naši odabiri uključuju svjetlije i teže mirise, te sezonske opcije kako bi vas ostali bez mirisa poput plesnog podija u noćnom klubu u tri ujutro.

Richard James

Dečki na Saville Row trebaju se držati svojih odijela i veza? Razmisli još jednom. Richard James želi da njegovi klijenti mirise tako dobro kao što izgledaju u njegovu krojenje, a ovaj 50 ml eau de toilette je njegov prvi udarac u svijet muške Köln.

Osnovni sastojci ovog mirisa su tuberoza i koža, neobična kombinacija koja pruža ugodnu ravnotežu između bogatih, cvjetnih tonova i tradicionalnih muških osobina.

Ovaj je miris dosta bogat, pa je nekoliko nježnih spreja iza ušiju i na zglobu dosta. To je manje od stotinu dolara za 50 ml, što je čini jeftinim i poželjnim darom (pod uvjetom da vas prvi put ne zavede).

KUPITE 82 USD

Odjel za uređivanje Bamforda - izdanje 1 u Kölnu

Djevica majke i sina iz Odjela za obradu Bamforda, ovo izdanje 1 Köln je zvijezda svih sezone. Ovaj miris kombinira bogatstvo citrusa bergamota i umirujućeg vetivara sa snagom tradicionalno muških tamno jantara i agarwooda.

Ova uravnotežena kombinacija teľih i lakąih sastojaka čini idealnu opciju za tipove koji se odupiru nadmakujućim, muskim mirisima, ali ljepotu ljeta također su neodoljiv. Dostupan je u bočicama od 50 ml, ali nećete mu trebati mnogo da biste postigli željeni učinak.

KUPITE 122 dolara

Parfumovi Comme Des Garcons - Wonderwood

U slučaju da njeno ime ne daje nikakav nagovještaj, Wonderwood Comme Des Garcons osmišljen je kako bi vas podsjetio na aromatično iskustvo sjedenja uz kamin (na najbolji mogući način), a njegove jake drvene note cedra i sandalovine čine ga zimski miris bez umora.

Balansirana je sa zestier sastojcima poput bergamota, vetivera i papra kako bi nadoknadio težinu šumskih sastojaka. Ovaj je Köln prilično težak, približavajući se mišićavom kraju ljestvice.

Prethodna provizija će ubiti vašu igru. Idite lagano na sprejeve, a vaš datum neće se osjećati kao da dišući ognjište s čašom vina.

KUPITE 131 dolara

Tom Ford - Noir Extreme

Tom Ford uveo je Noir Extreme u 2015. iza leđa izvorne Noirove popularnosti. Unatoč njenom imenu, Noir Extreme nije miris koji će ukloniti vaš osjećaj za miris vašeg datuma i imati ih u šifriranju otvorenog prozora.

Ovaj miris izgrađen je na jantarnom i drvenom skladu, dva teža sastojka koja se nadopunjuju bergamotom, crnom paprom i muškom sapunom. Ova mješavina stvara bogat, muški miris pogodan za poslije mračne prilike.

Gotovo je vanilija da se uravnoteži i omekša ukupni profil mirisa. Ali zapamtite, manje je više - čak i ako je to Tom Ford (sjetite se da ovo sranje nije baš jeftino).

KUPITE 125 $

DR Harris - Arlington Köln

DR Harris ima zavidnu povlasticu za održavanje kraljevskog naloga i nastavlja tradiciju servisiranja potreba britanskog plemića i drugih nepravedno bogatih ljudi širom svijeta.

Ovaj Arlington Cologne kombinira citrusa i paprat, bogatu i čistu kombinaciju koja može nastupiti iu toplom ljetnom okruženju ili u intimnijim granicama barova ili restorana. To nije težak, mišićavi miris, ali se snažno otvara i stoga treba malo više od prskanja ili dva s svakim trošenjem.

Također je smještena u hladnoj bocu s berba izgledom koji će vaš djed biti ponosan.

KUPITE 41 dolara

Penhaligonovo - Endymion Eau De Cologne

Nazvana u počast grčkoj mitologiji (iako to nije zašto smo ga odabrali), Endymion je još jedan popularan miris proizveden pod Penhaligonovim kraljevskim nalogom i impresivnom stoljetnom tradicijom obrtništva.

Endymion ima citrusa i cvjetne note, kombinirajući slađe atribute bergamota, mandarina, lavande i kadulje. Podlozi od kože, muškatnog oraščića i sandalovine ojačavaju tu toplu i ljetnu kombinaciju.

Namijenjen je upaljačem i toplim vremenskim mirisima i bio bi izvrstan kontrapunkt vašim teškim kolonjima tijekom ljeta.

KUPITE 132 dolara

Odin New York - Sunda Formula Jedan Eau De Parfum

Odinova crna crta temeljena na Manhattanu potječe od okusa koji se susreću u egzotičnim odredištima, a ovaj miris Sunda Formula One namijenjen je privlačenju mirisa povijesnih trgovina načina začina.

Ovaj eau de parfum temelji se na tonka grah, dajući mu i pikantne i voćne elemente, uz dodatne mješavine cedro, smreke i papra. Kao parfum, to je blaži miris koji neće preopteretiti svijeće na stoliću za večeru ili ostaviti miš na odjeći nakon pranja.

KUPITE 156 USD

Trebate više pomoći.

Kako ispravno primijeniti i brinuti za muške kolone
30 najboljih muških boja, mirisa i parfema

Zanimljivi Članci

50 načina da se sruši siva kosa i bude kralj srebrnih lisica

Simone Holtznagel x Gumball 3000 Get Racy za pogodak

Kako nositi šal (i gledati Trés Europske radiš)

Watch Trailer za novi James Dean Film 'Life'