Nosite tenisice s odijelo je muška karta za sartorialnu slobodu

Anonim

Odijela s tenisicama. Jednom zabranjena kombinacija povezana s Studentima, preopterećeni uredski radnici i Ellen DeGeneres, sada postaje običajno tumačenje individualnog stila i "vrag briga" stav. Odabrali smo naših pet najboljih primjera dudova koji se usuđuju da budu dovoljno različiti da donaju svoju najsličniju casual obuću kako bi nadopunili svoje najoštrije odjeće.

Visoke vrhove s odijelo

I sam Iron Man nije mogao izvući takav izgled. Robert Downey Jnr. Poznat je po svojim konstantnim odijelima i parovima za tenisice. Pogledajte svoje klasično nadahnute visoke vrhove koji u potpunosti suprotstavljaju čistom pamučnom odijelu, preplavljujući ga svojim zaštitnim znakom "Lenon" toniranim naočalama. Ovaj tip je prvak vlastitog stila.

Samo zastoj

Par kontra sa odijelo postaje tako uobičajeno uparen da je gotovo poput miješanja maslaca od kikirikija i čokolade. Kombinacija jednostavno radi, povezuje klasičnu s drugom. Ovaj gospodin je napravio izuzetno siguran da zadrži svoje "svrdle" svjež i čist, što dodaje na casual ali elegantan gotov proizvod. Također imajte na umu kako ga je zadržao jednostavnim bojama bijelih i smeđih i na vrhu s popom crvenog remenom cvijeta.

Ozbiljno sportski

Mi smo veliki obožavatelj casual pamuka odijela. Dovoljno casual da niste vi gledali preopterećeno i stilski dovoljno da nose za bilo pametan prilika. Povezivanje s stilom New Balance stilova u komplementarnoj boji je potez genijalnosti. Ovo 'neprekidno na putu do teretane' ne privlači nepotrebnu pozornost na vaše tenisice, ali pomaže u izvanrednim brzim bijegovima.

Povremeni uzrok

Postoje dva načina za tumačenje ove ideje: ili je obučio svoje odijelo ili obukao svoj Tee. Bilo kako bilo, ovo je jedan pogled koji ćete zadržati u svom arsenalu kao svakodnevni / svaku večernju odjeću. Ona se proteže toliko mnogo puta i čuva se osjećaj izuzetno udoban u isto vrijeme. Primjetite neupućen čisti bijeli plimsolls. Ništa ovdje nepodnošljivo.

Podudaranje boja

Ako stvarno pokušavate 'uhvatiti' šefa vašeg šefa, a ne privući previše pozornosti na činjenicu da se bacate s tenisicama, jednostavno pokušajte podudaranje boja. Ne samo da maskirate vaše casual cipele s odijelo zadržati odbijanje oči, ali ona također pomaže da se produljiti svoju siluetu. Ako ste u nedoumici, samo idite na crne udarce, oni imaju tendenciju da budu manje understated i nezapažen kao bijele ili kontrastne boje.

Pomaknite se kroz galeriju u nastavku kako biste dobili više inspiracije.

1/12

2/12

3/12

Zanimljivi Članci

John Legend, Zac Efron i zajednički su ovog tjedna najbolje odjevene muškarce

Shades Of Cool s Brookeom Hoganom i Max Madeom

12 najpopularnijih slavnih muškaraca ovog tjedna [19.06.15]

Ove kratke frizure i frizure za muškarce će vas dobiti tijekom sezone