Što su ljudi iz MET Gala 2018 Wore Feat. Donald Glover, Michael B. Jordan i Jared Leto

Anonim

Dobro došli na najrazvijeniju svjetsku slavu s jednako razrađenom temom. MET Gala 2018 je stigao i tema ove godine bila je "Nebeska tijela: Moda i katolička mašta".

Kakvo je do vraga. Ipak, godišnji događaj olakšava rad okupljanja najtoplijeg zvijezda i elita kreativne industrije za ono što se često smatra najvećom noćnom izlaska na modni svijet. Muškarci MET Gala 2018 sigurno se nisu držali, noseći najfinije teme koje su izazivale razmišljanje, privlačnu pažnju i ponekad konzervativne (gledajui na put Garyju Oldmanu i Colin Firthu).

Čelnici paketa nisu ništa drugo nego Donald Glover i Michael B. Jordan, dva od najcjenjenijih muškaraca u svijetu zabave u ovom trenutku zahvaljujući bivšoj objavljivanju nove pjesme jučer, a drugi snimanje Creed 2. Također su odjeveni savršeno za događaj s Jordanom u prugastom odijelu s vojnim detaljima i Gloverom u ljubičastom smokingu sa zlatnim detaljima u leđima.

Drugi ugledni muškarci bili su Chadwick Boseman, Virgil Abloh, Ansel Elgort, Andrew Garfield, Shaun White, Colin Firth i Jared Leto.

Udarite galeriju kako biste vidjeli sve odjeće iz MET Gala 2018 ili ponovno pogledali neke od najsmješnijih pogleda iz MET Gala 2017.

1/15

Donald Glover

Glover ode purpurno u Gucci smokingu s bijelom pletenom kravatom i sličnim bijelim mugama. Na stražnjoj strani se nalaze i detalji s velikim zlatnim vezom

2/15

Michael B. Jordan

Jordan se spustio vojnom rutom uz pomoć luksuznog streetweara zahvaljujući Off-Whiteu

3/15

Lewis Hamilton

Lewis Hamilton pobrinuli su se za izbjeljivanje njegovog složenog trodijelnog odijela koji se dodatno održavao dijamantima i bijelim vojnim čizmama - naravno s dijamantima

Zanimljivi Članci

50 načina za crtanje cvjetnih grafika i ne izgledaju kao baka's sofa

Apartman s novim suvremenim nogometašem

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Conor McGregor, Floyd Mayweather i Channing Tatum

Justin Bieber nosio je 300.000 dolara vrijedan dijamantni sat kako bi vidio njegovu svadbenu pastoru