Što trebate jesti za vrhunsku snagu i izdržljivost

Anonim

Prehrana je jedna od najsloženijih, zbunjujućih i čak i bojažljivih područja za ljude kojima se treba obratiti kada je cilj poboljšati njihovo tjelesno i duševno stanje - iu potpunoj iskrenosti, posve razumijem.

Kada imate 100 različitih prehrambenih dijeta koja se ispuštaju svakodnevno, teško je znati što je dobre informacije i što nije. Postoji velika količina 'stručnjaka' vani - koji svi tout vlastite 'formule za uspjeh'.

Ipak, neka mi pojasnimo nešto prije nego što krenem dalje - nisam nutricionist, niti se smatram stručnjakom, ali, ono što mogu nedvosmisleno tvrditi jest da imam višegodišnje iskustvo, među različitim disciplinama koje imaju sve potrebne specifične potrebe koje treba riješiti.

Tijekom godina, nastojao sam naučiti što je moguće više i kroz suđenje i pogrešku, otkrio sam što je najbolje za mene kako bi dosegla vrhunsku fizičku izvedbu bez obzira na to što je.

Tko sam ja za savjet?

Mali uvod

Za one koji nisu svjesni, morali sam naučiti jesti u skladu sa sljedećim disciplinama tijekom godina:

  • Stručni sport (nogomet / nogomet)
  • Gimnastika
  • Komandos
  • Funkcionalni sportaš
  • I u zadnje vrijeme, Ninja Warrior

Kao što vidite, svaka disciplina zahtijeva izuzetno drugačiji pristup prehrani, jer su ciljevi za svaki vrlo, vrlo različiti.

Ono što radim može biti u sukobu s onim što radite, ili, što vam drugi upućuju da to učinite - i ako je to slučaj, nema problema. Svi smo različiti i svi moramo pronaći ono što najbolje funkcionira za nas kao pojedince.

No, ako postoji nešto drugačije, potičem vas da saznate više o tome. Majka je uvijek govorila: "Nikad se nećete požaliti da se obrazujte".

Ovdje su moje nutritivne 'tajne' za postizanje vaših vrhunskih fizičkih performansi.

Ostanite nutrijentima gustim

Čuvajte ga čistom, prirodnom i jednostavnom

Usredotočim se na hranu bogatu hranjivim tvarima. Osiguravam da svaki obrok sadrži ugljikohidrate, masti i bjelančevine (tj. "Osnove"), tako da imam dovoljno energije za obuku. Posljednje što želim raditi jest borba protiv uzvišene bitke, jer nisam konzumirao dovoljno hrane.

Carb It Up

Ovdje nema špijuna

Prije treninga, imat ću nešto veću količinu ugljikohidrata, tako da moji glikogenski dućani nisu iscrpljeni. Ova jednostavna hacka s teretanom omogućit će mi da vježbam dulje i teže.

Ako ste se ikada osjećali "iscrpljeno" tijekom treninga, to je jedan od načina da se to riješi. Dobar ugljikohidrati su namirnice kao što su povrće, voće kao što su jabuke i banane i orasi (bademi, orasi), sjemenke (chia, sjemenke bundeve) i cjelovite žitarice (smeđa riža, zob).

Obnovi pravo

Upoznajte svoje praške

Kladim se da ste ovo čuli nekoliko puta. Činjenica je da je ovo načelo ključ dugoročnog uspjeh i postizanje ciljeva. Nakon svake sesije, učinim da je moj prvi prioritet da konzumiraju neke Proteine ​​Performix kako bi pomogli oporavku. Vrlo je jednostavno - ali ako niste punili gorivo, ne radite nikakve usluge.

Mješavina za prednosti

Prava vrsta masti

Uvijek sam pomiješati avokado ili maslac od kikirikija s mojim trese. To mi pomaže u pružanju osnovnih masti, nakon treninga. Iako su masti sporo probavljive, one se paraju s ugljikohidratima kao mojim glavnim izvorom goriva, za intenzivne i / ili duže vježbe na bazi izdržljivosti.

Ostanite dosljedni

Održavati disciplinu

Zaboravite umorne pojmove "prehrane" i "zdravih" navika. Postizanje, postizanje i postizanje vrhunskih tjelesnih rezultata dugoročno. Za vašu prehranu da to podržava, morate provesti promjenu načina života .

Odbijam vjerovati da je počinjenje metoda poznatih za poboljšanje kvalitete života "previše teško" ili "nije radilo u prošlosti". Razgovaram s članovima svakodnevnog programa koji se bave izazovanjem nastave i pronalaženjem zadivljujućih uspjeha. Sve je moguće.

Pravo razmišljanje

Pronađite tu unutarnju volju i nastavite ga voziti

Moja 'tajna' je da nema tajne. Neka stvari budu jednostavne i učinkovite. Ne postoji čudotvorna pilula ili neotkrivena dijeta u kojoj posjedujem. Potrebno vam je samo pravo načelo i moć volje da ga provede, sve dok ne postane norma.

Scott Evennett je stručnjak za zdravlje, fitness i razmišljanje koji je služio u australskom zapovjedništvu specijalnih operacija (SOCOMD) kao australski zapovjednik

Zanimljivi Članci

Smart Casual službeno je mrtav - ovo je kako nositi haljinu kod 2018. godine

Kako nositi smoking i gdje da biste dobili jedan

Lauren Engel i prijatelji dolje ispod za časopis C-Heads

Airbus predstavio 'Day & Night' suite prve klase kompletan sa spuštenim krevetom