Zašto bi svi ljudi trebali posjetiti 'G-točku' Europe

Anonim

Neshvatljivo i zagonetno, ženski G-točka je ili teško pronaći (ili mitski), ovisno o tome tko vas pita. Međutim, točna priroda ove zloglasne zone erogene snage je irelevantna, jer preko svih računi postoji jedna povratna aritmijska konstanta: orgazmska svojstva.

Srećom, za globalno širenje dečki i gals svugdje, imamo hard rock dokaz G-točka Europe stvarno postoji. Da, to je isključeno 'pretučen' (bez namjeru, ali ako imate prljavi um: imate na njemu) put, ali ono što toe curling iskustvo nije? Uostalom, iskustva dostojna samostalnog Insta-pošte su one koje nisu svi imali, zar ne?

Kada posjetite europsku G-točku, obala Algarve i Amalfi bit će prebačena na ironične priče, dok će vaš Mykonos odmor nestati u kameri. U svakom slučaju to je premisa iza najnovije turističke kampanje u Vilniusu. I nećemo lagati: to je pametno.

"Nitko ne zna gdje je, ali kad ga nađete, to je nevjerojatno."

Pitanje je: ispunjava li se njezin zahtjev? Naravno, to je nejasno. Ali zbog imena nije samo teško pronaći; donosi svoje hodočasnike na vrhunac koji se kreće zemljom. Mogao je jedan mali sjeverni europski grad učiniti isto za vas? Provjerite svoje atrakcije i odlučite.

"Smisleni koncept kampanje stvorili su litavski studenti za oglašavanje koji su nastojali privući međunarodnu pozornost Vilniusu i njegovom potencijalu kao alternativnoj europskoj destinaciji gradske destinacije".

Vilnius je glavni grad Litve, koji se nalazi između Latvije i Poljske. Ako želite (praktički) istražiti to sami, ovdje se može pronaći međusobno povezujući vodič. Ova web stranica vas poziva na "test" (kako biste odredili koje će vam turističke aktivnosti najbolje odgovarati) ili "preskočite predigre" (omogućuju vam pregledavanje "užitaka" u Vilniusu u vlastitom slobodnom vremenu ).

"Nije u istočnoj Europi, čak ni u središnjoj Europi, već glavnom gradu baltičke države u sjevernoj Europi" ( The Guardian ).

Ako ste nakon brzog zbrinjavanja od najboljih stvari koje trebate učiniti u Litvi, ostanite ovdje.

Stari grad u Vilniusu

Poznat po svojim vijugavim kamenim ulicama, slikovitim crkvama i povijesnim zgradama, UNESCO-ov svjetski spomenik uvršten u Vilnius jedno je od najljepših mjesta za posjet (i zanimljiva mjesta za posjet) u Litvi. Glavna obilježja uključuju ulicu Pilies (za kafiće, restorane, trgovine i suvenire poput jantara i platna), Gedaminasov dvor, Sveučilište Vilnius, Trg katedrale, ulica Vokieciu (za barove), Bernadinov kompleks crkve, Brdo tri križa, Vrata Od zore i predsjedničke palače.

Botanički vrtovi

Sveučilište u Vilniusu dom je botaničkog vrta koji je osnovao 1781. francuski profesor Jean-Emmanuel Gilibert. Kao što je izvijestio The Guardian, "Od 1974 je bio u Kairėnai, na periferiji Vilnius, u šumi nekadašnjeg country manor.May vidi nevjerojatna raznolikost lilacs u cvatu, zbirka rododendron je impresivan u lipnju, a tamo također su japanski vrtovi. "Tu je i jeftino jahanje (10 - 15 € za sat vremena vožnje) i vožnje kočijom (od 30 €) i roštilj s piknikom.

Obrtnička pivovara

Pivo u Litvi nije samo piće: "Tradicija, veza između oca i sina, dugih razgovora, dijeljenja misli i vremena, proveo je u potrazi za najboljim okusom" ( Like A Local ). Ako želite doživjeti taj poseban 'hop' uz jednu od ovih degustacija, kušajte pivo od malih lokalnih pivovara - svaka s vlastitim tajnim receptima prenesenim s koljena na koljeno.

Street Food Markets

Iako cijene hrane rastu u litvanskim supermarketima, bilo koji lokalni zna da još uvijek možete naći posao u uličnim tržištima. Samo morate znati gdje izgledati. Otvorena kuhinja jedna je od najboljih opcija, organizirana je svakog petka tijekom ljeta na slikovitom otvorenom tržistu u blizini Užupske republike. Prema Like Local, "To je kao mali festival hrane koji se događa svakog petka usred grada. Ako ste ljubitelj hrane - trebali biste doći jer možete na jednom mjestu kušati različita jela iz različitih restorana i kafića. "A tu se i često igra nogomet, živa glazba i izložbe.

Koncerti na otvorenom

Kako biste iskoristili najveće ljetne večeri u Vilniusu, koncerti na otvorenom trebali bi biti broj jedan na dnevnom redu. Festival Midsummer Vilnius samo je jedan od mnogih. "Već tjedan dana sredine srpnja, ovaj festival donijet će deset predstave u samom srcu grada - dvorištu palače Velikih dukova Litve" ( Vilnius ). Očekujte izvođače poput Litve legende rock Andrius Mamontovas, produkcije Shakespeareovog Hamleta i švedske elektro glazbe iz bendova poput Little Dragon.

Ako (na neki način) ne utječe na G-točku, provjerite Loftus, industrijski potkrovlje okrenuto mjesto za masivne zabave i nastupe uživo - i taljevinu najsvježijih glazbenika iz Litve i širom svijeta. Prema našim izvorima, "Kada nije prepuna zabavnih domaćina, mjesto također organizira modne revije, kao i kazališne, plesne i umjetničke predstave".

Zanimljivi Članci

Projektiranje nogometnog kompleta - David Beckhamov način

35 načina za rock osnovne majice - Inspiration Guide

Kako stojiti šarene hlače radi rada i igranja bez uzbuđenja

Jedinstvena koža od Bleu de Chauffe jesen / zima 2015