Prekovremeni rad mogao bi uništiti vaše šanse za dobivanje promocije

Anonim

Svi znamo da je prekovremeni rad često presudan za održavanje vašeg posla, ali pogodite što? Također bi vas moglo spriječiti da se penjete na korporacijsku ljestvicu.

U okrutnom trčanju sudbine brojni šefovi, menadžeri i savjetnici za karijeru rekli su kako radno kasno može računati na vas kada ide na promociju, jer je znak lošeg upravljanja vremenom.

Također, ovaj problem se pogoršava u Australiji. Iako smo poznati kao "sretna" zemlja, istraživanje ABC-a otkrilo je da imamo "jedan od najgorih razina ravnoteže između poslovnog i životnog života u razvijenom svijetu".

"Iako je službena linija da tvrtke mogu zaposliti plaće raditi samo 38 sati (tjedno) plus" razumno "dodatno vrijeme, statistika pripovijeda priču previše poznatu za mnoge radnike", ( ABC ).

Prema istrazi, "U Australiji smo svaki tjedan stavili prosječno 5, 1 sati neplaćenog rada u obliku preskočenih ručaka, kasnih završetaka, ranih početaka i slično".

Čak i kad nam se ponudi odgoda, ne radi uvijek, kao što je jedan diplomski izjavio ABC . "Nedavno mi je prijateljica izrečena od menadžera da odvede" vikend "jer je njezina izvedba skliznula - ali to nije uzelo u obzir posao za koji se očekuje da će raditi prije ponedjeljka za druge menadžere.

Još gore, kako je istaknula Emily, voditeljica događaja, fleksibilnost ne ide uvijek oba puta. "Imam hobije izvan posla i zatražio sam odlazak rano u četiri posebna dana", rekla je Emily ABC .

"Dok su to dopustili, doživljava se smetnja. Ovo slijedi nekoliko tjedana prekovremenog rada koje sam učinio tijekom zauzetog razdoblja. "

Ako vam to zvuči poput vas, preporučujemo da ponovno razmislite o vašim teškim načinima rada, jer, "U nekim radnim mjestima, ostanak na poslu kasni znači da vještine upravljanja vremenom ne daju ništa" ( ABC ).

"Mislim da nije ništa ponosan što je posljednji u uredu", (stručnjak za karijeru Sally-Anne Blanshard).

Alwyn Lau, praktičar za učenje i razvoj, izrazio je sličan osjećaj, rekavši da, iako je radni tjedan preko 40 sati "nov normalan", "Ovo ne mora nužno prevesti na veću produktivnost".

Drugi izvor, Anna, koja radi u pravnom sektoru, rekla je ABC da ne samo da možete, "Definitivno se unaprijediti dok radite točno 9 ili 9:30 do 5", ali i poslodavci su, "Vjerojatnije je da će sumnjati da mlađi radnici koji ostaju kasno trebaju raditi na svojim vještinama upravljanja vremenom. "

Ako vam to zvuči poput vas, pogledajte naše savjete o upravljanju stresom, koji je prikupljen od najboljih australskih poduzetnika.

Zanimljivi Članci

50 načina za crtanje cvjetnih grafika i ne izgledaju kao baka's sofa

Apartman s novim suvremenim nogometašem

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Conor McGregor, Floyd Mayweather i Channing Tatum

Justin Bieber nosio je 300.000 dolara vrijedan dijamantni sat kako bi vidio njegovu svadbenu pastoru