Sada možete kupiti Sultan Brunejina 'Bad Boys' Porschea. Za malo bogatstvo

Anonim

9700 km. Sada namjestite jezik. Kada se radi o rijetkim modernim klasičnim Porscheom koji se slučajno pojavljuje na civilnim oglasnicima, ne dobiva ništa hladnije od ovoga.

Blagajnite oči na ovom lijepom primjeru izdanja Porsche 911 Turbo 'Bad Boys' iz 1993., koji je tijekom prvog izdanja potpuno novostvoren samom sultanu Bruneja - a sada je u prodaji u Australiji kao vlasnički automobil s jednim vlasnikom.

Zapanjujuća tvornica pogona s desne strane trenutačno je uvrštena iz Victorije za nevjerojatnih 649.990 dolara, cijena koja ga stavlja u parkiralište nekih od današnjih najomiljenijih superkarova.

Zašto je to tako posebno?

Vrlo niski kilometri za jedan, ali i činjenicu da je to doista poseban i rijedak 1993. Porsche 964 3.6L Turbo Coupe koji je danas vrlo tražen među Porscheovim kolektorima iz cijelog svijeta sa samo 1.437 primjeraka.

To je dodatno pojačano besprijekornim i originalnim nemodificiranim uvjetima vozila kao što je prikazano na slikama.

Sultan brunejskog bivšeg 911 potpuno je izbačen i završen u zapanjujućem Crvenom čuvaru i uparen u crnu kožnu kabinu s kontrastnim crvenim cijevima za pravu estetiku 90-ih godina.

Postoji električna tvornička krovna svjetiljka, tvornički Sony CD pretinac i tvornički 18 "Speedline kotači od legure samo da spomenemo nekoliko.

Ako tražite pravi Turbo 3.6L koji je posljednji iz serije, to je za vas. Tvrdi dio je odlučivanje kojim se dijelom želite ukrasti i prodati.

Sada možete vidjeti oglas automobila na Carsalesu dok traje.

Ili možete pogledati još hladniji oglas s Bad Boys iz Michaela Baya ovdje.

Zanimljivi Članci

Aussie Doctor otkriva stvari koje vjerojatno niste znali o vašem muškosti

Najtraženijih muških maraka za odjeću koja će vam pomoći da prežive svaku zimu

Vodič za najfinije tenisice marki na planeti

Tom Ford i Jared Leto dokazuju da su nagrade za umjetnost i film mjerilo za besprijekoran stil