Sada možete preuzeti Kurt Cobainov pismo pisma samoubojstva kao font

Anonim

Nema društvenih granica kada je u pitanju napredovanje dizajna i tehnologije. Ako trebate dokaz, jednostavno pogledajte prakse tehnoloških tvrtki kao što su Facebook ili Grindr.

Ponekad ipak, čak i većina morbidnih djela može se materijalizirati kao moderni danak za kasno velikog. To su dizajneri Nicolas Damiens i Julien Sens željeli postići kada su preuzeli rukopis pokojnih umjetnika kao što su Kurt Cobain, David Bowie, John Lennon, Leonard Cohen i Serge Gainsbourg te ih pretvorili u digitalne fontove za download.

To je teška stvar, osobito u slučaju Cobain, gdje su njegove nijanse u rukopisu tragično i lijepo zarobljene u njegovim posljednjim lijenim c i malenim i iz njegovog samoubojstva. Kao što je istaknuo Designboom, Cobainov rukopis često je tanak i ogrebotan dok je neumjereno neravnomjeran. To uključuje podebljane riječi koje su izgrebene i zamijenjene za više poštenih simbola. Rezultat je pismo koja je istinita, mučena i pjesnička odjednom.

To je drukčiji kontrast John Lennonovom rukopisom koji izgleda strukturiraniji i koherentniji dok David Bowie ima čišći grafički pristup.

Na popisu fonta također je pjevač i tekstopisac, pjesnik Leonard Cohen i francuski umjetnik Serge Gainsbourg.

Sve ih možete preuzeti besplatno sada preko Nicolas Damiens i Julien Sens 'Songwritersfonts.

Zanimljivi Članci

Aussie Doctor otkriva stvari koje vjerojatno niste znali o vašem muškosti

Najtraženijih muških maraka za odjeću koja će vam pomoći da prežive svaku zimu

Vodič za najfinije tenisice marki na planeti

Tom Ford i Jared Leto dokazuju da su nagrade za umjetnost i film mjerilo za besprijekoran stil