Ne rastešavši se, Airline Toaleti postaju manji

Anonim

WC je nekoć bio mjesto mirnog razmišljanja i čitanja novina. Međutim, nekoliko sati na let dugo leta, a ti bi bio teško pritisnuti pronaći čak i najnovije stvari strastveni putnik koji će provesti minutu više u sila za klaonice nego što moraju.

I to nije samo divan miris - u svjetlu troškova rada i cijene goriva rastu, zrakoplovi čine svoje sanitarijama manjim i manjim. Kao što svatko tko često putuje na proračunu zračne luke potvrđuje da je dovoljno tajnovit da testira vaš razum i vašu spretnost. Jednu godinu stane, sljedeći ne. I dok je zalagaonikova prehrana vjerojatno nije pomogla, razlog zbog kojeg se boriš okrenuti u toaletu nije samo zbog vašeg sklonosti kasnobriznim kavezima.

Premda zrakoplovne kompanije odlaze na zabrinutost u želucu, istaknuvši da su novi sanitarni prostori uvijek nekoliko centimetara manji nego prije: nije baš kao da su kupaonice bile velike. Zapravo, promjena je toliko neprikladna da čvršća kondicija izaziva pritužbe pilota i polaznika leta, kao i putnika.

Kao što je izvijestio Bloomberg, konzultant Samuel Engel (koji vodi zrakoplovnu grupu u konzultantskoj tvrtki ICF) izjavio je kako je njegov četverogodišnji sin u toaletu zadnji četverosatni let bio poput vježbe joge.

"Obojica smo oba kompaktni ljudi, ali još uvijek sam ga morala uglavnom sjediti kako bi se mogli uklopiti u lav zajedno."

Izvještaj je utvrdio da je American Airlines Group Inc. (samo jedan od mnogih krivaca) koristi manji WC koji je isporučio Airbus SE na novim A321neosima i obnovio starije A321 kako bi se stisnuo na više mjesta. Zrakoplovna tvrtka također planira smanjiti restrooms na 300 Boeing Co 737 zrakoplova.

sve to shite o ravni WC je premalen da se pridruže milja visoki klub, sve je moguće ako ga želite dovoljno loše

- Holls. (@holly_clow) 15. lipnja 2016


Iako neki jasno to ne smeta, za one koji se nadaju da će jedan dan moći prati više od jedne ruke odjednom: nemojte zadržati dah. "Čak i kod pritužbi putnika na ovim lavovima, ne vidim da ih zrakoplovi izvlače", rekao je Gary Weissel, izvršni direktor tvrtke Tronos Aviation Consulting, izvijestila je Bloomberg .

"Prihod od generiranja mogućnosti da dobije dodatni red sjedala je prevelik."

Prema Bloombergu, "Weissel je procijenio da bi zrakoplovna tvrtka mogla generirati oko 400.000 dolara godišnje za svako sjedalo koje dodaje u avion, temeljeno na prosječnim cijenama i tipičnom korištenju zrakoplova". Dakle, prije vašeg sljedećeg putovanja možda biste dobro obaviješteni za neke crunches - ili prekinuti nadogradnju.

Zanimljivi Članci

50 načina da se sruši siva kosa i bude kralj srebrnih lisica

Simone Holtznagel x Gumball 3000 Get Racy za pogodak

Kako nositi šal (i gledati Trés Europske radiš)

Watch Trailer za novi James Dean Film 'Life'