Zits se širi na ovogodišnjem Milanskom muškom tjednu mode

Anonim

Ako ste mislili da je jasna koža neophodna za posjedovanje ulica i prednjih redova modnog tjedna, vrijeme je za ponovnu procjenu. Ova sezona je sve o blemished koži, prepuno pimples, blackheads i bumps. Ili barem prema malezijskom dizajneru Moto Guo, koji je nedavno debitirao na ovogodišnjem Milanskom muškom tjednu mode.

Moto Guo je opisao WWD kao 'neobičan dotjerivanje', a modeli su se spuštali u pastelnim, gotovo dječjim odijelima u kombinaciji s nekim lijepim i upaljenim mladenačkim izgledom kože. Nema riječi o tome jesu li modeli prirodno imali akne ili je to bio djelo pametnog kozmetika, ali ako već niste zaljubili u Brad Pittovu bebu meku kožu, svi ti tinejdžerski snovi upravo će se dogoditi s ovim novim trendom.

Moto Guo modeli s prijelomnim bubuljicama nisu bili sami u razbijanju plijesni na ovogodišnjem muškom modnom tjednu. Ranije ovog mjeseca, Instagram je učinio svoj dio kako bi modu učinio malo inkluzivniji s inicijativom #RunwayForAll. Hashetag podijeli priče o 5 različitih modela u pokušaju da započne raspravu o raznolikosti ili nedostatku istog moda. Već se ove godine čini se da je guranje prema više androginom muškom modelu koji izaziva rodne stereotipije tako čvrsto ukorijenjene u prethodnim godinama.

(putem TIME)

1/5

2/5

3/5

Zanimljivi Članci

Aussie Doctor otkriva stvari koje vjerojatno niste znali o vašem muškosti

Najtraženijih muških maraka za odjeću koja će vam pomoći da prežive svaku zimu

Vodič za najfinije tenisice marki na planeti

Tom Ford i Jared Leto dokazuju da su nagrade za umjetnost i film mjerilo za besprijekoran stil